G noktası değil A noktası

Araştırmacı mizah yazarınız Serdar Turgut, kadın cinsel organında G noktasından sonra bir de A noktası olduğunu öğrendiğinden beri küçük bir şok içinde.

23 Ağustos 2023

Yıllardır ‘G noktasını ararken tamamen kaybolan ve bir daha hiç bulunamayan  adamın’ romanını yazmak projem ciddi biçimde  olduğundan  bu noktanın rakibi olacak yeni bir noktanın daha keşfedildiği haberi tabii ki dikkatimi çekti.

***

ilk başta içgüdüm bu haberi fazla dikkate almamak yönündeydi çünkü hakkında çıkarılan mitlerle artık neredeyse efsanevi karakter edinmiş kadın cinsel organının durup dururken evrilmeye başlayıp kendisine yeni hassas noktalar yaratmış olması saçmaydı bana göre.

***

ama daha da saçması eğer bir ayrı duyarlı nokta vardıysa bunun bugüne kadar keşfedilmeden veya haberi yapılmadan kalmış olmasıydı. bu da bence bilimsel açıdan erkek milletinin oral seks yaparken bile-yani hayatında ik kez tam konsantre olması gereken ciddi bir iş yaparken- bunu bile tam başarmaktan aciz olduğunu gösteriyordu.

***

Dediğim gibi bulunduğu söylenen yeni nokta hakkındaki habere başlarda şüpheyle yaklaştım. ama sonra A noktası müjdesini veren kadın doktorun fotoğrafını  görünce ‘bu gerçek olmalı, çünkü bu kadın fotoğrafından anladığım kadarıyla bu tür konularda uzman olan bir kişi görünümümde, sadece görüntüsü bile insana güven veriyor’ diye düşündüm.

doktor Kate Balestrieri ayrıca kendisine uzmanlık dalı olarak neredeyse simyacılık kadar imkansız olması gereken bir dalı seçmiş ve kendisini ‘seks terapisti’ olarak tanımlıyor.

***

Bence viagra ve benzeri ilaçların olduğu bir dünyada seks terapisti kavramı artık sadece bir oksimoron. yani iki kelimeden oluşan ve aslında yan yana gelmemesi  gereken kelimelerin oluşturduğu bir anlamsızlık.

yani anlayacağınız Dr. Balestrieri sadece fiziki görünümü ile değil entelektüel cesaretiyle de benim güvenimi kazanmıştı. çünkü ünvanının temeldeki anlamsızlığına ramen seks terapisti ünvanını hala daha cesaretle kullanacak kadar kendisine güveniyordu o.

haberlere göre Seks terapisti Dr. Kate Balestrieri, cinsel ilişkide insanları mutlu eden bir de ‘A noktası‘ olduğunu ortaya çıkarmış.

tamam buna inandık diyelim – ki biliyorsunuz artık ben inanç açısından artık neredeyse Dr. Kate Balestrieri’nin bir fanatiği durumundayım – ama buna rağmen açıklamalarında muğlak, gizemli yönlerin de bulunduğunu söylemeliyim 

***

A noktasının olduğu açıklaması bile kadın milletinin erkekleri anlamaktan ne kadar uzak olduğunu kanıtlıyor bence;

şimdi sadece kadın okuyuculara sesleniyorum; daha ne yapalım daha ilave ne tür deliller istiyor olabilirsiniz biz erkeklerin beyinlerinin daima tamamen durma noktasına yakın çalışmakta olduğunu neden görmemekte ısrar ediyorsunuz bunu anlamak mümkün değil. bu acıklı durumdaki erkekler bir de üstüne üstlük  oral seks gibi konsantrasyon, ahlaki bağlılık  isteyen bir eyleme hadlerinde olmadan giriştikleri takdirde bulmaları gereken sadece g noktası olduğunda bile kafaları karışır ve çoğunun o anda beyinleri  tamamen bir daha geri gelmemecesine durur. şimdi ise rivayete göre bir değil iki bulunması gereken nokta olduğunda bunu sağsalim başarabilecek erkek dünyada yok bence.

***

bir de şunu da eklemek istiyorum. kadınlar da galiba azıcık şımarmaya başlamışlar. çünkü G noktası bulunduğu takdirde orgazm olmakla mutlu olmuyor olmalılar şimdi de bir mutluluk noktası da çıkardılar ortaya. benim dışımda bütün erkeklerin (Neden benim dışımda dediğimi daha sonra açıklayacağım) ortak temennisi kadının mutlu olmak ile orgazm olmak fonksiyonlarını tek bir noktada toplayan yeni bir noktasının keşfinin yakında hızla yapılmasıdır.

***

şunu da eklemeliyim kadın cinsel organını bir Seurat tablosu haline çevirmekten de bir an önce vazgeçilmeli bence. Seurat ın çizme tekniği pointilism diye bilinir ve tuvalin üstüne noktalar koyarak görüntüyü ortaya çıkarırdı. kadın organında G noktası ve A noktasından başka üçüncü  nokta da bulunursa bence her kadının organı Louvre müzesinde Seurat ve van Gogh’un tablolarına yakın bir noktada sergilenecek pointilist şaheserler haline gelebilir.

***

son olarak diyeceğim şu. bütün bunları okuduktan  sonra bir de hatırlayın benim penisimin bir süre önce beynimdeki cinsel arzulara uyup bana zarar verecek bir şey yapmış olmamak için intihar edip ortadan tamamen kaybolduğunu yazmıştım. şimdi çok memnunum o garibin ortadan kaybolmasından çünkü ya bir de olsaydı. sadece g noktasını cesaretle aramaktayken kaybolma tehditi  yaşamış olan ben şimdi de iki ayrı noktayı aramak gibi imkansız bir işe girişecektim.

Tabii ki benim gibi şaşı olan bir kişi için o 2 nokta aslında dört nokta demektir. dört ayrı noktayı aramak için her yere dokunursam da sonunda ayrı ve tamamen orijinal br noktayı belki de mutluluk ve orgazmı birlikte sağlayacak o mucizevi noktayı kazayla keşfedeceğime eminim

***

Dr. Kate Belestrieni  A noktasının tam nerede olduğunu şöyle de açıklamış ve “A noktası aslında formiksin iç erojen bölgesidir ve bu vajinal duvarda, G noktasının biraz üzerinde bulunur.”

bu bilimsel tanımdan sonra erkekler ne yapacak yani oral seks yapmakta iken bir durup tanımlanan bölgenin tam nerde olduğunu bilimsel olarak net öğrenmek ve yön tarifi almak için  o arada bir de İsmet  Berkan’ı mı telefonla aramak  zorundalar yani şimdi. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.