Ayşe Arman’ı özleyen erkek arkadaşlarım

24 Mart 2024

Kısa süre önce Nilgün Belgün, Oya Çınar ile Oyalamaca programına konuk oldu. Çınar oyuncuya “Ayşe Arman bir röportajında şey demişti gülmeyi çok severim, sevişmeyi de çok seviyorum ama en güzeli kahkahalar atarak sevişmek demişti, sizin de buna yakın bir cümlenizi hatırlıyorum” dedi.

Nilgün Belgün ise “Ben hiç kahkaha atarak seviştiğimi hatırlamıyorum” deyip bir kahkaha attı.

Buna belki inanmayacaksınız ama bu konu bizim kadın grubumuzda değil daha çok erkek grubunda çok konuşuldu. Onlarda ise konu Nilgün Belgün değil Ayşe Arman’dı.

Ben Ayşe yazarlığının zirvesini Hürriyet’te yaşarken onu takip edemedim. Ama gayet tabii ki adını çok duydum. Erkekler özellikle yaşı bizden daha büyük olanlar ‘Sevişirken kahkaha atmak’ türü bir konuyu ortaya atıp bunu tartıştırmanın Arman’ın mükemmel yapacağı  bir iş olduğunu ve onun provokatif ve cesur yazılarını çok özlediklerini söyledi.

Ortamdaki bu hava beni de Ayşe Arman’ın eski yazılarını ve mülakatlarını  okumaya itti ve açıkça söylemeliyim ki geç de olsa neredeyse bağımlısı oldum kadının yazılarının.

Cinsel konuların bugün de çok ilgi çektiği düşünülürse onun neden bu dönemde de yazmadığını anlayamıyorum. Özellikle annelik sürerken cinselliğin nasıl yaşandığını bir yazsa kim bilir ne kadar da çok okunurdu diye düşünüyorum.

Örneğin bakın Nilgün Belgün’ün tam dediğine. “Hayır canım bir soru soruldu, ben dedim ki yahu insan sevişirken kahkaha atar mı ama sevişme bittikten sonra belki kahkaha atmışlığım vardır dedim ne kadar memnun kaldımsa dedim” bundan sonra da kahkahaya boğulmuş.

İşte bu tam olarak bence Arman’ın ortaya atıp tartıştıracağı türde bir konuydu. Kadın sevişirken mi yoksa seviştikten sonra mı kahkaha atmalı tartışması gibi mesela..

Keşke Ayşe Arman o serbest üslubuyla bu konuyu ele alıp yazıyor olsaydı dedim ve bütün arkadaşlarım da bana katıldı.

Benim görüşünü merak ediyorsanız kadın tabii ki orgazmı güçlüyse kahkaha da atabilir ağlayabilir de . Benim kahkaha attığım vardır. Ama son zamanlarda sadece evdeki itaatkarımla alay etmek, onu aşağılamak içn kahkaha attığımı söyleyebilirim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.