Brangelina’nın sonunu biliyoruz, peki Bennifer’e ne oldu?

19 Mayıs 2024

Magazin basınında insanı gülümseten bir kelime oyunuyla  Brad Pitt ve Angelina Jolie’ye “Brangelina” denmesi gibi Jennifer Lopez ve Ben Affleck’e çiftine de isimleri birleştirilerek “Bennifer” ismi verilmişti.

Brangelina macerasının nasıl sonuçlandığını tabii ki biliyoruz, bunu global magazin seyircileri olarak hep birlikte neredeyse canlı yayından izlemiştik.

Şimdi de aynı magazin dünyası Bennifer’a ne olduğunu merak edip tartışıyor.

En son tam yedi hafta önce birlikte öğle yemeğinde görüntülenen çiftin o gün de suratlarının asık olduğuna dikkat çekenler Ben Affleck’in Jennifer Lopez’le yaşadığı 60 milyon dolarlık saray yavrusu gibi evden çoktan ayrıldığını bile iddia etti.

Daha önce basına poz verirken ya da paparazziler fotoğraflarını çekerken mutlaka göz göze dudak dudağa olmaya özel özen gösteren çiftin son zamanlarda artık hiçbir araya gelmemesi hem hayranları hem de magazin basını tarafından tuhaf bulundu ve ayrılık söylentileri de böylece aldı başını gitti.

Ay başındaki Met Gala’da bu yıl ev sahipliği yapan Jennifer Lopez bu büyük  etkinliğe bile tek başına gelmiş, ardından da hemen kızı Emme ile Paris’e tatile gitmişti.

Magazin gözlemcileri son haftalarda nerede görüntülenirse görüntülensin Jennifer Lopez’in hep tek başına olduğuna dikkat çekiyor. 

Üstelik şu sıralar yeni filminin çekimleriyle meşgul olduğu söylenen Ben Affleck de katıldığı tüm etkinliklere tek başına gidiyor.

Brangelina macerası üstelik mahkeme koridoruna bile düşerek bitmişti, umarım Bennifer’de de böyle olmaz. Çünkü bizlerin ne kadar yapmacık olduğunu bilsek de bazı peri masallarını dinlemeye hala ihtiyacımız var.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.