Cem Yılmaz sosyal medyacılarla dalgasını geçiyor

27 Nisan 2024

Cem Yılmaz’ın zeka düzeyinin hayli yüksek olduğu haberi umarım artık kimseyi şaşırtmıyordur. Sosyal medyada yaşayan ve hayatını orada sürdüren bazı tipler bunu yeni keşfediyor olabilir ama sonuçları kendileri açısından acı da olsa sonunda bu gerçeği onlar bile anlayacak.

Geçen hafta Serenay Sarıkaya hakkındaki göğüs dekolteli kıyafeti haberleri konuşulurken Cem Yılmaz’ın Amerikalı komedyen Marty Feldman’ın büyük şaşı gözlerinin fotoğrafını paylaşmasının sosyal medyada eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın göğüs dekoltesine yaptığı bir gönderme olarak yorumlandığını yazmış ve yazımda sosyal medyada patlayan yorumları da aktarmıştım.

***

Cem Yılmaz’ın bu paylaşımlarına olumsuz yorumlar yapılırken ünlü komedyen eleştirilere kayıtsız kalmadı ve X hesabından ‘sert’ bir paylaşım yaptı. Yılmaz “Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş… Nedense benimle bulmuş 🙂 Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var” diyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

***

Şimdi biraz zekası olan insan normal olarak ne yapar? Cem Yılmaz bizimle kafasını buluyor galiba, üstelik bize salak da demiş, bir daha düşmeyeyim ben bu oyunun tuzağına der, değil mi?

Ama hayır sosyal medyada işler böyle yürümüyor. oradaki her kullanıcı kendini en zeki, en haklı gördüğünden hatasında ısrarlı davranabiliyor.

***

Cem Yılmaz da baktı ki insanlar ders almıyor, o zaman yine çok katmanlı anlamlar içeren, birçok yana çekilebilen paylaşımlarını sürdürdü, yani dalgasını geçmeye devam etti.

***

 Bir paylaşım daha yaptı. Yorumları sınırlandırarak yeni bir kare paylaşan Yılmaz’ın “Acıbademdeyim 🙂 ama iyiyim🌹küçük mutluluklar” notlu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından yine üstü kaplı bir  gönderme olarak düşünüldü.

Sosyal medya kullanıcıları Cem Yılmaz’ın acıbadem kurabiyesi fotoğraflı paylaşımını daha önce yaşandığı iddia edilen Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’nın silikonlarını patlatması olayına gönderme olduğunu iddia etti. Serenay Sarıkaya’nın Acıbadem hastanesinde tedavi olduğu ifade edilmişti o günlerde, bu da sosyal medya kullanıcılarını daha da cesaretlendirdi.

Nasıl, formunda değil mi zeki adam, bence sosyal medyada yer alan insanların nasıl düşündüğünü iyi çözümlemiş, onların beyniyle bir güzel oynayıp duruyor.

Cem Yılmaz’ın sosyal medyayı fazla ciddiye almadığından eminim. Genç kullanıcılar da üstü kapalı olabilecek mesajları fazla ciddiye almamayı biraz öğrense daha iyi olacak gibi geliyor bana.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.