Cem Yılmaz’ın gözü

20 Nisan 2024

Tahmin ediyorum ki Cem Yılmaz’ı bir aktör, mizahçı olarak ne kadar sevdiğimi bu köşede yeniden anlatmama gerek artık yoktur. Burada fırsatı her geldiğinde ona karşı güzel duygularımı neredeyse kontrolsüz yazdım.

Cem Yılmaz’ın adı en son Serenay Sarıkaya’nın göğüs dekoltesi üstüne yazdığım yazıda geçiyordu. O yazımda Serenay’ın aslında kendisine çok yakışan kıyafetindeki göğüs dekoltesinin sosyal medyada anında tartışıldığı gibi hayli tuhaf göründüğünü ve iki göğsün birbirinden sanki photoshopla yapılmış gibi hayli uzak olduğuna dikkat çekmiştim. O yazının sonunda Cem Yılmaz’dan gelen br mesajda komedi sanatçısı Marty Feldman’ın hayli iri olan ve göz bebekleri birbirinden hayli uzak duran fotoğrafının bulunmasının da eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın göğüslerine gönderme olarak görülebileceğini de söylemiştim. Nitekim sosyal medyada yaşıyor kabul edebileceğimiz bazı hınzırlar Cem Yılmaz tarafından kendilerine verilen bu pası hiç kaçırmadı ve bunu böyle yorumladılar.

Dediğim gibi bütün bunları daha önce yazdım ama şimdi magazin dünyası hakkında yazanların hiç adeti olmayan bir işi yapacağım ve haberdeki gelişmeleri, yani bazı abilerimin dediği gibi fikri takibini de yazacağım.

Cem Yılmaz’ın stand-up şovu gittikçe daha da güzelleşerek devam ediyormuş. İlk başladığında bu tür şovlarda ilk gecenin gösterge olmasının zor olduğunu ve komedyenin deneme yanılma yoluyla malzemesini gittikçe daha iyi yapacağını da söylemiştim zaten. Nitekim şova giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre Cem Yılmaz’ın şovunda aynen bu oluyormuş.

Salı geceki giden bir arkadaşımız şovun bitmesinden sonra o gece buluştuğumuz bara gelip sanatçının Serenay Sarıkaya’ya gönderme olarak kabul edilen fotoğrafa da şovunda açıklık girdiğini söyledi.

Ağrılarından dolayı göz muayenesine gittiğini ifade eden Cem Yılmaz kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini, yani yarı kör olduğunu söylemiş. Retina problemi yaşadığını anlatan komedyen doktorun lazerle işlem uyguladığını ve altı ay ile bir sene arasında düzeleceğini kaydetmiş. Marty Feldman’ın gözüne vurgu yapan o fotoğrafını da bu yüzden paylaştığını anlatmış.

Bu gerçekten de öyle olmuş olabilir, ama ben Cem Yılmaz gibi süper zeki bir adamın o fotoğrafın aynı zamanda Serenay’ın göğüslerini çağrıştırabileceğini düşünememiş olabilmesine inanamıyorum. Olsa olsa ikisi eski sevgili olduklarından, paylaştığı fotoğraf nedeniyle sonradan pişmanlık duyup lafı böyle çevirmiş olabileceğini sanıyorum.

Şova giden arkadaşımızın ayrıca söylediğine göre ülkede oluşan rahatlama yüzünden olsa gerek, şovunda siyasi konulara da girmeye başlamış Cem Yılmaz. Istakoz paylaşan AKP’li Şebnem Bursalı’ya, Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a, TRT’ye yönelik göndermelerden verdiği nafakaya, taksici anılarına kadar hayatın içinde yaşanması muhtemel birçok konuya da değinmiş şovunda.

Anlayacağınız işin özeti Cem Yılmaz’ın iki saat süren şovunu tekrar izlemenin zamanı bence çoktan geldi bile…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.