Mali’nin 3G Gülseren ile aşkı

Mehmet Ali Erbil'in evlenmeye hazırlandığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren'e '3G Gülseren' adını takmışlar. Bunun nedeni, Gülseren Hanımın 'Ben, görmüş, geçirmiş, görgülü insanım' demiş olması.

4 Ekim 2023

Hınzır bu insanlar vallahi, gecelerimin son zamanlarda en favori konularından bir tanesi olan Mehmet Ali Erbil’in kendinden 42 yaş küçük bir kızla evleme arzusu insanları konuşturmayı sürdürüyor.

Kıza şimdilerde ‘3G Gülseren’ adını takmış durumdalar

Bu kadar yaş farkına rağmen ve Mali’nin kızı Yasmin, Gülseren’den bir yaş büyük olmasına rağmen evlilik planı yapılmasına gelen eleştirilere cevap verirken kızımız ‘Ben Görmüş, Geçirmiş Görgülü bir insanım’ demişti. 

26 yaşında  yaşında bile kendisine ‘görmüş geçirmiş’ diyebilen bir kadının nasıl aynı zamanda görgülü de olabileceğini anlayamayan bazı kadınlar  bu konuşması nedeniyle kıza 3 G adını taktılar.

Ben Mehmet Ali Erbil’in çocuklarının bu evliliğe karşı olmalarında Gülseren’in bu yaptığı konuşmanın da rolü olduğuna inanıyorum. 

Ayıca gözlerimle görmüş olsam da hala daha inanmakta zorlandığım başka tuhaflıklar da var bu ilişkide. Mali 100 bin dolar olduğu konuşulan ama aslında sadece 10 bin dolar olan yüzüğü kızın eline taktıktan sonra kız, ‘Şimdi de elimi  öp bakalım’ dedi. Bu tür fırsatları hiç kaçırmayan Mali  gayet tabii ki bu emre de uydu.

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle bu görüntü bazıların rahatsız etmiş  olabilir…

Ama bence daha sonra olanlar çok daha rahatsız ediciydi.

Benim fazla hoşlanmadığım karşılıklı göbek faslına geçildi. Malum bizim Mali de iyi kıvırır. Bu tür durumlarda erkek kızın alnına sembolik para basar ya, Mali  bu defa kredi kartını kızın alnına koyunca çocuklarının kafalarından kaynar su dökülmüş gibi olmuştur herhalde. Galiba bu kız bizim babamızın parası için evleniyor kuşkuları artmış olmalı. Bu kart olayından sonra çocukların korkuları  dehşete dönüşmüş ve evliliğe itirazlarını bu güçlendirmiş olmalı.

Amaaan ben bazı yaşlı adamların bizim gibi genç  ve güzel kadınlarla kendilerini genç hissetmek için  evlenip sonra kadına mazoşistik duygularla paralar harcamasına hiç de karşı değilim. İsteyen istediği gibi mutlu olsun, Mali e böyle mutlu olcaksa bu benim  derdim olacak değil ya, ancak ne yaparsa yapsın sonra da pişman olup kafasını omuzumuza koyup ağlamasın da.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.