Mali’nin ilişkisinin bitmesine şaşıran var mı?

5 Kasım 2023

Akşam bulunduğum mekanda ısmarlamış olduğum kokteylim masama geldiğinde birazdan sohbetlerine katılmayı düşündüğüm üç erkek arkadaşımın ayaktaki sohbetlerini izlemeye başladım. Suratlarındaki ciddi ifadelerden çıkardığım kadarıyla bir türlü kopamadıkları Dilan  Polat olayı  hakkında konuştukları belliydi. Kıyafetleri bile Engin Polat stilindeydi. Siyahlara bürünmüşlerdi çocuklar. 

Biraz sonra sohbetlerini bozacağım ve konularını değiştireceğim için içim cıvıl cıvıldı. Zaten evden çıkmadan havam gayet yerindeydi. Ruh halime uygun bir kıyafet seçmiştim. Uzun zamandır gecelerde pek giymediğim  birazcık abartılı kısa olan mini eteğimi çektim ve aynada kendime onay verdikten sonra taksiye atlayıp gece için seçmiş olduğum mekana geldim.

Bu gece içime fenalık getiren polisiye dedikoduları konuşmamaya kararlıydım.

Bizim siyahlı  adamların yanına gitmeden önce benim kafadan olduğunu bildiğim kız arkadaşımı beklemeye başladım. Evden çıkmadan önce ona telefonda kıyafetimi anlatmış ve onun da uygun bir şeyler giymesini söylemiştim. Nitekim sonunda mekanın kapısıdan girerken tanıyan tanımayan ona bakmak zorunda kaldı..

Masama geldi direkt. Kızlar arası biraz sohbet ettikten sonra ilk içkilerimizi yarılayıp siyahlı adamların yanına gittik.

Tahmin ettiğim gibi Polat davsında sürpriz tanığın kim olabileceğini konuşup duruyorlardı. ’Boşuna konuşuyorsunuz, ne söyleseniz bu spekülasyondan ibaret olacak. Adı üstünde gizli tanık işte. Haydi ben de size sürpriz gizli tanık adayımı söyleyim de biraz konu değiştirelim. Bence sürpriz tanık Polatların evinde çalışan Şule adlı kadın olacak, tamam mı?’

Grupta bunun  üzerine bir sesizlik olmasından yararlanarak , ‘Eeee ne diyorsunuz bakalım çocuklar, aranızda Mali’nin (Mehmet Ali Erbil) 3G Gülseren’den (Görmüş Geçirmiş Gülseren) ayrılmasına şaşırmış olan var mı?’ diye sordum. 

Çocuklar, ‘Ayrılacakları baştan beri zaten belli gibiydi. Mali ucuz kurtuldu, kendini bu şekilde kulandırmamalıydı’ dediler. 

Kız arkadaşım bunun üzerine ’Aranızda Mali’yi en çok tanıyan ben olmalıyım. tanıdığım en yetenekli aktörlerden   ve olağanüstü de zeki olan Mali’nin kullanılmış olabileceğini düşüyorsanız buna şaşırırım’ deyince erkekler para konusunu açtılar ve Mali’nin bir süreliğine de osa sadece parası için kendinden çok genç bir kadının elinde oyuncak olmasına üzüldüklerini söylediler.

Kız arkadaşım ‘Yahu çocuklar Malin’nin kıza o meşhur yüzüğü taktığı patinin olduğu mekanda ben de tesadüfen vardım. Eğlence göbek atmalar filan başlayınca grubun yanına gittim. Baktım bizim Mali müstehzi bir gülümsemeyle önünde oynayıp  alnına şaka yollu para basılmasını bekleyen kızın  alnına kredi kartını bastırmıştı. Bu manzaranın mesajı belliydi. Mali kredi kartını böyle sembolik kullanarak sevenlerine aslında merak etmeyin olan bitenin ben farkındayım diyordu.

Yapılan açıklamalara bakılınca Mali kızın sürekli artan taleplerinden bunalıp ilişkiyi bitirmişti. 

Guptaki erkekler ‘Eee peki ne oldu, eline ne geçti adamın’ dediler. Bu defa ben girdim lafa.

‘Yıllardır tanıyamadınız mı adamı. Yanına yaklaşan bir kadın biraz cilvelense katiyen dayanamaz, hemen gevşer Mali, bu defa da bu oldu. Bu işin katiyen sürmeyeceğini bilerek oyunu gidebildiği yere kadar sürdürdü. 3G Gülseren de bu sayede 15 dakikalık şöhretini yakaladı. Kızın yanında götürdüğü  söylenen yüzüğün değerinin de söylendiği kadar olmadığına eminim. Neyse zararın fazla büyümesinden önce bitirdi Mali ilişkiyi. Bence bu yaşında gençliğini tekrardan  yaşadı, mutlu olması gerekiyor MAli’nin. Kıza gelince o  da yakında bir yerlerde mutlaka ortaya çıkacaktır çünkü 15 dakikalıklık şöhretin keyfini çıkarmaya alışmış olmalı olmalı, tanıdığımız  bir adamın yanında kız arkadaş olarak yine görürüz onu. Umarım gittikleri mekanda Mali  ve yeni kız arkadaşıyla da karşılaşmazlar.’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.