Polat dizisinin sonu kötü bitecek gibi

Dilan-Engin Polat çiftini konuşmadığımız gün geçmiyor. Engin Polat neden Sisi ile buluştu? Sisi’ye para mı verdi? Araya giren ‘abi’ler kimler? Film biraz karışıyor sanki.

7 Ekim 2023
Polat çitfi, naylon faturayla kazandıkları yasa dışı paraların keyfini çıkarırken.

Gecelerimizin konuşma konuları arasında Dilan-Engin Polat çifti hakkında mutlaka bir şeyler oluyor. Onların hayatını izlemek heyecanlı bir dizi izlemek tadında. Maşallah onlar da izleyici reytingi iyi oldukça şovlarını gittikçe dozu arttırarak sürdürüyorlar.

Dün akşam Etilerde bir mekanda benden çok daha yaşlı olan ve bizim camiamızda saygı ile yaklaşılan bir beyefendi ile konuşuyorduk bu konuyu. Adını katiyen vermek istemeyen bu abi, ‘Bu camiada bunca yıldır neler gördüm neler geçirdim. Ama bu güne kadar bu çift gibi gümbür gümbür, fütursuzca korkusuz yolunda yürüyen çift görmedim. İnşallah bu şovun sonu iyi biter’ dedi.

Ben bunu duyunca içkilerimiz tazelendikten sonra ona ‘kötü biteceğinden korkunuz mu var’ diye sorunca. ‘Bu gibi durumlarda tecrübe gösteriyor ki böyle birden bire ortaya çıkıp da aniden parlayan genç çiftlerin arkasında mutlaka bazı ‘Abiler’ vardır. Ve benim de bazılarını yıllardır yakından tanıdığım  o abilerin her durumda kendilerine uyan bir oyun planları vardır ve kontrollerinde olan çifte buna göre oyunda rol biçerler. Olan bitenleri izlerken bu dediklerimi sakın ha unutma kızım’ dedi bana.

Benim kafam bu gibi işlere fazla basmaz, daha doğrusu bu tür şeyleri fazla düşünmek istemem ama abimin verdiği nasihatı tutacağım ve Engin-Dilan Polat çiftinin henüz ‘The end’ yazılmayan oyunlarını bu kuşkularımla uzaktan seyretmeyi sürdüreceğim.

Bu oyunda daha önceki gün çok ilginç bir gelişme oldu.

Daha önce Polat çifti hakkında bir çok suçlayıcı lafı olan Serhan Soylu yani Sisi ile Engin Polat bir araya gelerek konuştular.

Bu buluşmaya aracı olan işadamının da Bülent Ersoy’a yakınlığı ile bilinen Fevzi Siverek olduğu söyleniyor. Hepsi birlikteyken sosyal medyada fotoğrafları bile çıktı.

Sohbet ettiğim abi ‘Bu gibi durumlarda bir abinin ortaya çıkıp kontrol altından çıkmaya başlayan oyunu düzene sokması normaldir’ dedi. Ama ben hala daha ne alaka diyorum. Yani Sisi neden bu kadar ağır laflar ettiği Engin Polat ile neden görüşsün bunu anlamakta zorlanıyordum.

Sonra oldukça tuhaf miktarda paralar konuşulmaya başlandı. Güya Toplantıda Engin Polat ile el sıkışır sıkışmaz soluğu Paris’te alan Sisi’ye Paris’te bir evin yanında bir de 10 milyon Euro da verilmiş. 

Bunu duyar duymaz ‘ne oluyoruz ya’ oldum. Paris’teki bir evin değerini de katarsak acaba  bu 15 milyon euro gibi muazzam para neyin karşılığında verildi, nelerin üstü kapanmak isteniyor bu ‘sus parası’ neyin karşılığıydı?

Bu soruların cevabı ne bende ne de başkalarında şu anda var. Ama dün gece konuştuğum abi galiba haklıydı bu şovda bazı karanlık noktalar var gibi ve acaba işin sonu nasıl olacak henüz belli değil. Benim bir kadın olarak gönlüm bu işten Dilan Polat’ın fazla zarar almadan çıkması. Maalesef görünen o ki Dilan erkeklerin güce dayalı dünyasında biraz oyuncak oluyor gibi. 

Zaten denildiğine göre kocası Engin ile Sisi toplantısından sonra araları biraz açılmış. Dilan o toplantıya da karşıymış. Eğer ‘abi’nin bana dediği doğruysa bu şovun arkasında bazı abilerin bir oyunu varsa umarım bu oyunun kimseye daha fazla zarar gelmeden bitirilmesine izin verirler.

İnşallah deyip heyecanla bekliyorum iyi haberler gelmesini.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.