Yenge yapma, artık yeter

20 Mart 2024

Bu köşede bir ara favori konum olan Wanda Nara neyse ki yine gündemde.

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda, hep Icardi’den çok daha fazla kendinden söz ettirmeyi beceriyor.

Bir kadının istediği zaman kendinden söz ettirebilmesi kadar kolay iş yok bu ülkede. Kadının biraz soyunması yeter de artar bile bunun anında olması için. Wanda’da ise biraz kavramı yok gibi, soyundu mu gerçekten soyunuyor. Futbolcu eşinin menajeri de olduğundan olsa gerek kadın onu da çok iyi idare ediyor olmalı.

Gerçi Wanda’nın özel bir yöntem uygulamasına gerek var mı bilemiyorum. Çünkü bütün bu çıplak pozları Wanda ile İcardi’nin birlikte planlayıp uyguladığını düşünüyorum ben.

Çift sosyal medyadaki tatminsiz kitlenin açıkta ne görürse ondan kendine tahrik malzemesi çıkarma eğilimini daha önceden keşfettiğinden beri onlarla dalgalarını geçmek için çıplak fotoğraf planlarını birlikte uyguluyor.

Wanda’nın son çıplaklık eyleminde bu defa sergilediği vücut bölümü kalçası oldu. Kadın global vücut sergileme trendlerini de iyi takip ediyor olmalı. O an gündemde daha çok hangi vücut bölümü varsa Wanda da ona ağırlık veriyor

Son sosyal medya olayı olan pozunda Wanda kalça kısmını açıkta bırakan bir kıyafet seçimi yapmış ve üstü açık bir arabada poz vermiş.

Bu yayınlanır yayınlanmaz, onların terminolojisiyle söylüyorum, sosyal medya yandı bitti. İcardi bu kıyafetleri seçme sürecinde eşine yardımcı oluyor mu bilemiyorum ama tahminim bunu da yapıyor olmalı.

Erkekler hiç dürüst değil ve hemen hepsi çifte standartlı. Çoğu Wanda’nın yeni seksi pozlarını görmek için ölüp bitiyor ama bu istekleri gerçekleşince de nedense çok rencide olmuşlar gibi davranıyorlar.

Biliyor olmalısınız, takımımız Galatasaray’ın ateşli taraftarı İcardi gibi eşi Wanda’yı da sahiplenmiş durumda, hatta onlara İcardi mi  yoksa Wanda mı diye sorulacak olsa çoğunluğun Wanda diye cevap vereceğinden de eminim.

Taraftar bence Galatasaray’a pek yakışmayan bir üslupla Wanda’ya ‘yenge’ diyor.

Son pozundan sonra güya bu fotoğraftaki seksilik düzeyinden rencide olmuş gibi davranan taraftardan gelen yorumlarda ‘yenge yeter’ de vardı.

E peki yeterse o zaman hasretli bekleyişlerinizle kadını yeni fotoğraf yollaması için teşvik de etmeyin bari. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.