Keşke ben de şu gözümü çıkarıp atabilseydim

31 Temmuz 2023

Birmingham’da yaşayan Amit Ghoose adlı adam takma gözünü çıkarıp taktığını gösteren videosuyla Tik Tok’da viral olup beş milyondan fazla izlenmiş.

göz bebeğinden çıkarılan bir göz değil bu, o gözü tüm yuvasıyla birlikte çıkardığında arkadaki yuvayı orada tutan mıknatıslar da görünür oluyormuş.

Adam bazen evinde tek başına otururken gözü çıkarıp bir yana koyuyormuş. bunu yapmış olduğunu unutup zil çaldığında kapıyı açmaya gittiğinde gelen bir kurye veya postacıysa hayli şaşırıyorlarmış.

Anlayacağınız adam o haliyle tam bir tür siborg görünümünde yani.

***

Haberde benim asıl takıldığım nokta ise şu: o yaşlarda gözünü takıp çıkabilen bir adam bile bir kadın bulabiliyor da benim gözüm sadece şaşı olmasına rağmen ben o yaşlarda kadın bulmakta neden zorlanmıştım eskiden acaba?

***

Biraz önce kendi durumumu ‘sadece şaşı’ olarak anlattım ya, itiraf etmeliyim ki bu biraz olayı hafife almak olabilir olabilir çünkü benim şaşılığım nerdeyse 360 derece boyutunda. yani direkt ileri baktığımda nerdeyse kafamın arkasını göreceğim durumda  ve insanı keşke o adamın yaptığı gibi şu gözü atıp kurtulabilsem dedirtecek düzeyde.

***

Tamam şunu da kabul etmek lazım adamın bir yıldır evli olduğu Piyali de gözleri takma olmasa dahi dünyanın en güzel kadını değil. Ama ben de o yaşlarımda şişirebilen kadına bile razı olduğum günlerde bir kainat güzeli arayışında tabii ki değildim.

***

Ama buna rağmen sonuç alamamamın sorumlusu şaşı gözlerim olması gerekir diye düşündürten bir kaç olay yaşadım ben geçmişte. Bunları size tek tek anlatacağım ki kendimle ilgili yorumumda haklı olup olmadığıma Kendi başınıza objektif bir  karar verebilin.

***

Benimle bile çıkmayı kabul edebilen bazı kadınlar ilk çıkmamızdan sonra benden hemen ayrıldılar. hatta ayrılmadan bana tokat  atanı bile oldu. Hepsinin dediği şuydu: benim gözüm daima etraftaki kadınlardaymış. halbuki ben devamlı onların gözüne, ağızlarının  içine direkt baktığıma emindim. hatta gözlerimi onlardan hiç ayırmadığımı bile söyleyebilirim.

***

Doğrudan yemeğe çıktığım kadınlar da olmuştu.onların yorumuna göre ben güya bardaklarına şarap doldururken bardak yerine kıyafetlerin üstüne dökmüşüm şarabı. bir kaçı bana güzel görünmek için seçtikleri kıyafeti rezil ettiğimi söyleyerek ayrılmadan önce ağladılar bile. bana neden güzel görünme gayetindeydiler ki anlayamadıydım çünkü ben o aralar Frankeştayn’ın kızkardeşi ile çıkmaya bile razı durumdaydım.

***

bazı kadınlar ikimizi de ölüme sürüklemek istediğim gerekçesiye benden hızla ayrıldılar. bunlar beni nedense romantik bir manzara seyretmemiz için arabalarıyla çevreye götüren kadınlardı. bunlara da göre normal yol yerine güya şu sağ taraftaki yoldan gidelim diyerek uçurumun olduğu tarafı devamlı göstermişim onlara.

***

Bazıları ise beni devamlı dudakları yerine yanaklarından, hatta kulaklarından  öpmeye çalışmakla suçlayıp, aşırı sıkıntıdan ayrıldılar benden. oysa ben tam da dudaklara odaklandığımı sanıyordum. bu hedef şaşırma itiraf etmeliyim ki bazı cinsel birleşme deneylerinde de yaşandı ama bunlardaki sonuçlar burada size anlatılamayacak kadar acıklıydı, şöyle anlatayım meseleyi eğer yatak örtülerinin  hamile kalma özelliği olsaydı benim şu anda bir çok gayrı meşru çocuğumun olması gerekiyordu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.