Bodrum’da vereceği konser için sadece 8 bilet satılabilen popçu

Bodrum'da eğlence hayatı kan ağlıyor. Antik Tiyatro'da yapılacak bazı konserler sadece 8-10 bilet satılınca iptal edildi. 500 kişilik gece kulübü, yeterli müşteri olmadığı için gece 22.00'de kapısını kapattı. Haftanın magazin turu başlıyor.

29 Haziran 2024

13 bin kişilik konser alanında sadece 8 bilet satabildiler

Bodrum’daki pahalılık haberleri ilçedeki iki kazanç kapısını daha etkiledi. Bazı konserler bilet satılmadığı için iptal ediliyor, 500 kişilik gece kulüpleri müşteri olmaması nedeniyle kapılarını kapatıyor.

Geçenlerde 13 bin kişilik Antik Tiyatro’da konser vereceği haftalar öncesinden ilan edilen 4 popçumuzun bilet satışları şöyleymiş: Biri 8, diğeri 12, öteki ikisi de 10’ar adet bilet satabilmiş. Organizatörler “Yüksek fiyatlar turisti kaçırdı. Bodrum diğer sezonlara göre bomboş. Kulüpler de kan ağlıyor” diyor.

Örneğin geçen hafta Bodrum merkezdeki 450 kişilik bir gece kulübü ‘müşteri yok’ diye erkenden kapatmış. Bazı lüks oteller personel çıkarmaya başlamış.

Umutlarını bu tarihe bağladılar

Turistleri, Yunan adalarına kaptıran otel, kulüp ve plaj işletmecilerinin tek umudu Temmuz ile 15 Ağustos’ arası… Bu takvim aralığı Bodrum’un hep iş yaptığı dönemlermiş. “Kaybettiğinizi kazanır mısınız?” diye sorduğum bir işletmeci “O tarihlerde de kazanç gelmezse çoğu yer sezonu zararla kapatacak. Haziran ayından umduğumuzu bulamadık. Herkes ilk kez büyük bir zararda” dedi.

‘İnci Taneleri’ne sürpriz bir yıldız katıldı

Melek Baykal İnci Taneleri kadrosuna katıldı

Bodrum’dan İstanbul’a, TV sektörüne bir uzanalım… Malum yeni yayın dönemi için sözleşmeler, anlaşmalar, kadrolara girecek yıldızlar belli olmaya başladı. En ses getirecek isimlerden biri de Melek Baykal… Sanatçı, Yılmaz Erdoğan imzalı ‘İnci Taneleri’nin kadrosuna dahil oldu. Bir zamanlar pavyonda çalışan, yıllar sonra da pavyon sahibi bir kadını canlandıracak. Yılmaz Erdoğan’ın ikna ettiği Baykal kısa bir süre önce şöyle söylemişti: “Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil.” Bu arada dizinin oyuncuları yeni dönemi için iyi zamlar almış.

Burak’ın prensibi, Uraz’ın o sahnesi…

Burak Özçivit hayranlarıyla fotoğraf çektirirken belli kurallara uyuyor

Son birkaç günlük magazin gündemine damga vuran konulardan ikisi şuydu: 1) Burak Özçivit kendisiyle kalp işareti yapan Arap bir hayranının bu isteğini geri çevirdi. 2) Uraz Kaygılaroğlu ‘Aşık Shakespeare’ oyununda erkek rol arkadaşı ile öpüştü…

Burak Özçivit hayranlarıyla selfie çektiriyor. Ancak kalp, öpücük, sarılma ya da her an yanlış anlamalara sebep olabilecek hareketlere girmemeye özen gösteriyormuş. Örneğin Tarkan’ın da böyle prensipleri var.

Uraz Kaygılaroğlu rolü gereği bir erkeği öpüyor

Uraz Kaygılaroğlu’na gelince… Bu sahnelerin tartışılması ve yadırganmasını sanat adına doğru bulmuyormuş. Oyunun aylardır kapalı gişe oynadığını da hatırlatalım. Sosyal medyanın tepkiyle yaklaştığı bu sahnelere seyircinin büyük alkış tutması da dikkat çekici.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.