Bodrum’daki pahalılıktan kaçan ünlü, Kos’ta yaptığı harcamaları anlattı: Bodrum’da 5 pizza 3 bin lira, Kos’ta gün boyu yeme içme 8 bin lira

Bodrum’daki pahalılıktan kaçan bir ünlü, Kos'ta yaptığı harcamaları Müge Dağıstanlı'ya anlattı. Gün boyu yiyip içmişler, 8 bin lira hesap ödemişler. Bodrum'da kalan çocuklarına söyledikleri pizzalar bile 3 bin lira tutmuş. Magazin turu burada.

30 Haziran 2024
Bodrum Kos arası feribotla 45 dakika ama plajda gelen faturalar arasında uçurum var

Bodrum’dan telefonlar geldi

Bodrum’daki pahalılık yüzünden kafe, restoran ve kulüplerin bomboş bir sezon geçirdiğini yazmış, ilçedeki eğlence sektörünün de durumdan kötü etkilendiğini anlatmıştım.

Bodrum’da tatil yapan, günü birlik Yunan Adası Kos’a geçen ünlü bir isimden telefon aldım. Adını vermemi istemedi. “Yediğini-içtiğini-gördüğünü anlat” dediğimde öyle bir liste sundu ki… Bizden 45 dakika uzaklıkta olan bu adada yeme-içme, plaj, şezlong durumları nedir, sizlerle paylaşayım.

‘Plaja bedava girdik ve dünyaları yedik’

Bu ünlü isim ve beş arkadaşı günü birliğine tekneyle Kos’a gitmişler. Kişi başı gidiş-dönüş 35 Euro (1200TL) ödemişler. Adanın lüks bir plajını tercih etmişler. Plaja giriş ya da şezlong için hiçbir ücret talep edilmemiş.

10 saat kaldıkları yerde 21 adet bira, 4 büyük su, 2 kola, 2 filtre kahve, 3 kalamar tava, 1 kalamar ızgara, 2 karidesli makarna, 1 midyeli güveç, 2 kızarmış ballı feta peyniri, 2 ızgara ahtapot yiyip içmişler. Bu arada ikramlar da varmış. Hesap, 236 Euro (8 bin 280 TL) gelmiş.

Ünlümüz diyor ki; “Bodrum’da kalan çocuklarımıza da Gündoğan’daki bir pizzacıdan 5 pizza sipariş verdik. Pizzalar 3 bin TL tuttu.”

Tam bu satırları yazarken bir TV yıldızından da telefon aldım… Onun faturası da şöyleydi: “Gündoğan’da 5 yıldızlı bir otelde kaldım. 4 günlük su-çay-kahveye 8 bin TL geldi. Faturaya bir baktım, bir şişe suyu 150 TL’ye satmışlar. Bir daha gitmem.”

Burak Özçivit nakliyeci gibi çalışıyor

Burak Özçivit-Fahriye Evcen milyon dolarlık yazlıklarının dekorasyonu için çalışıyor. Özçivit milyonluk cipiyle villaya sürekli eşya taşıyor

Bodrum’da olup evden pek çıkmayan yıldızlar da var. İkinci villalarını alan Burak Özçivit – Fahriye Evcen çifti şu sıralar evlerinin dekorasyonu için canla başla çalışıyor. Öyle ki Özçivit İstanbul’dan getirttikleri eşyaları milyonluk arazi aracına yükleyip sürekli eve taşıyıp duruyor. Görenler “Nakliyeci gibi çalışıyor” diyor.

Bu arada villalarını aldıkları bölgede evlerin fiyatları 50 ile 65 milyon TL arasında. Kıvanç Tatlıtuğ’un da, Bodrum’da iki evi var. Birinde kendisini kalıyor, diğerini anne-babasına tahsis etti. Oyuncu sörf yapmak ya da balık tutmak için çok erken saatlerde çıkıp hemen eve koşuyor.

Son 3.5 yıldır Bodrum’da yaşayan Sıla-İlker Kaleli çifti evden çıkmayan ünlülerden. Hatta çifti sokakta gören bile yok. Fatih Ürek de, 5 katlı 100 milyon TL’lik villasına gidemediği vakitlerde evini cep telefonuna yüklediği uygulamadan izliyor. Bunu evde herhangi bir aksaklık ya da güvenlik sorunu olursa diye yükletmiş. Gündoğan’daki Gülben Ergen tüm alışverişini pazardan yapıyor.

Demet Akalın’ın Versace sürprizi

Demet Akalın Gianni Versace’nin otele dönüştürülen evinde klip çekecek

14 kilo verip bu yazı formda karşılayan yıldızlardan Demet Akalın eylülde yeni bir sürprize hazırlanıyor. Klip çekimini ABD-Miami’de Gianni Versace’nin evinde yapacak. Versace 1997’de bu evin önünde suikaste kurban gitmişti.

32 milyon dolar harcadığı malikanesi ölümünden bir süre sonra ‘Casa Casuarina’ adıyla otel oldu. Markaya da hayran olan Demet Akalın otelde biraz da tatil yapacak. Bu arada klibi sektörün en pahalı ve havalı yönetmenleriden Nihat Odabaşı çekecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.