Boğaz’daki iki yalıda kriz var

Ünlü, bekar ve havalı bir şarkıcımız, Boğaz'da bir yalıya taşındığı için çok sevinmiş, "Milyonları verdiğime değdi. Holding patronlarıyla aynı semtteyim" diyormuş. Ama komşu olduğu aile onunla aynı fikirde değil. Şimdi komşular arasında kriz var.

21 Nisan 2024
Boğaziçi

Sosyetik ailenin komşu paniği

Ünlü, bekar ve havalı bir sanatçımız Boğaz’da yalıları olan sosyetik bir aileye komşu oldu. Bununla övünüyor, çevresine “Milyonları verdiğime değdi. Holding patronlarıyla aynı semtteyim” diye de hava atıyormuş. Ancak gelin görün ki, sosyetik aile ünlü güzelle komşu olmaktan çok rahatsızmış. “Gürültü, patırtı mı var” diyecek olursanız, “Hayır”…

Zamanında bu havalı sanatçımız, komşu olduğu o büyük ailenin bir üyesiyle yakınlaşmış. Kıyametler kopmuş! Yakınlık durumları engellenmiş. Aile, “Yine eski günlere dönersek” diye telaş içindeymiş. “Yalın mı var derdin var” diye boşuna dememişler!

Boğaz’da yalı sahiplerinin yegane sıkıntısı komşuları değil. Yalı sahibi bir başka isim olan Faruk Sabancı’nın sıkıntısı da şöyle: “Tarihçiler tekneyle Boğaz’daki yalımın önünden geçerken beni turist teyzelere anlatıyor. Rahatsız oluyorum”

Sabancı isim vermiyor, ama kastettiği kişi, tekne turlarıyla ünlü tarihçi-yazar Saffet Emre Tonguç. Çünkü Tonguç yalıların tarihini de anlatıyor.

İmza toplayıp siteden attırdı

Geçenlerde bir ünlümüz de, Youtube’daki programında yeni aldığı milyon dolarlık villasını tanıttı. Hiçbir masraftan kaçınmadığı evini alma süreci tam ‘Kötü komşu ev sahibi yaparmış’ sözünü hatırlatıyor.

Bu ünlümüz, birkaç yıl önce oturduğu lüks siteden aleyhine imza toplanarak kovulmuştu. Meğer imzaları toplayan, “Bu sitedekilerin aile hayatına uymuyor” diyerek kovduran da yıldız bir isimmiş. Zamanında dünya para harcadığı evinden gözyaşlarıyla çıkan, şimdi ise yeni villasının keyfini süren ünlümüz çevresine şöyle söylüyormuş: “Ohh be! Artık hayatımda sinsi, kötü komşular yok.”

Ünlü ev sahibi nasıl çıldırttı?

Şöhretler dünyasındaki ev krizlerine geçenlerde bir yenisi daha eklendi. Ünlü bir müzisyen, bir pop yıldızının Ortaköy’deki lüks villasını stüdyo olarak kiraladı. Başına geleceklerden habersizdi! Çünkü gayrimenkul zengini popçunun ne kadar dertli bir ev sahibi olduğunu sektörde bilmeyen yok. Popçu, villasını kiraya verdiği müzisyenin kapısını haftanın 2 günü çalıyor, evine zarar verilmiş mi diye kontrol ediyormuş. Birkaç kez uyarı almış, aldırış etmemiş. Kontrat gelmeden bir de zam isteyince kıyamet kopmuş. Müzisyen geçenlerde apar topar villadan çıktı. Levent’e taşındı. Bu arada yeni stüdyo ararken, emlakçısına şöyle söylemiş: “Ünlü birinin evi olmasın, çevrede ünlü komşular da olmasın.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.