Cem Yılmaz ve Ata Demirer gişeden memnun, peki seyirci gösteriden memnun mu?

Cem Yılmaz'ın dakikalar içinde biletleri tükenen yeni gösterisinde neler oldu? Ata Demirer şovunda neye dikkat ediyor? Peki bu pahalı şovlara giden bazı kişilerin tek derdi gülmek mi? Haftalık magazin turuna hoş geldiniz.

11 Şubat 2024
Ata Demirer (solda) ve Cem Yılmaz'ın seyircisi gösteriye sadece gülmek için gelmiyor.

Nereden buluyorsunuz lan bu parayı!

Cem Yılmaz’ın 7 Şubat’ta başlayan gösterisinin biletleri bir ay öncesinden yedi dakika içinde tükenmişti. Şubat biletleri zamlı çıkan, mayıs sonuna kadar kapalı gişe şov yapacak olan Yılmaz ilk gösterisinde seyircisine şöyle seslendi: “Nereden buluyorsunuz lan bu kadar parayı!”

Çünkü 50 bin liraya karaborsaya düşen biletlerin pahalılığı günlerdir X’de ve Instagram’da tartışma konusu. Şovun sahibine bile malzeme olan bilet fiyatları şöyle: Balkon 1.350 lira, orta sıralar 4 bin-8 bin, VIP ise 9 bin 500 – 18 bin lira arası. ‘Kim VIP bilet alır gider’ demeyin. VIP olmak isteyen o kadar çok  ünlü ve ünlümsü var ki…

Ünlüler bedava bilet peşinde

Cem Yılmaz’a yakın dostu Zafer Algöz “O paralar hakkıdır” diye destek veriyor. Genç meslektaşı Yasemin Sakallıoğlu ise şöyle bir çıkış yaptı: “50 bin lira verdiğim gösteride gülemem. Bir gösteriye 50 bin lira vermek ne demek ya! Gösterime o parayı verenlerin evine ekstra temizliğe giderim.”

Cem Yılmaz gösteriden önce bilet fiyatlarıyla konuşuldu

Bu arada servetleri, havaları ve ünleriyle tanıdığımız bazı yıldızların gösteriyi hem en önden hem de bedava izlemek istediğini, Cem Yılmaz’ın ekibini telefon ve mesajlarıyla bıktırdığını da duyduk. “Hiç bilet yok” lafını duyunca bozulanlar oluyormuş.

Küfürlü ve yapay zekalı bölüm

Peki gidenler gösteriden memnun mu?

Kimi diyor ki “O paraya değdi.” Bir grup da var ki “Pişman.”

Beğenenler şovun yeni olduğunu, Cem Yılmaz’ı formda gördüklerini, esprilerin güncellendiğini, özellikle ‘yapay zeka’ bölümüne çok güldüklerini söylüyor.

Beğenmeyenlerin şikayeti ise şu: “İlk yarım saat ağır küfürler dinledik. Hem dünya kadar para ver, hem de küfür dinle. Komik değildi.”

Ata Demirer’de durum nedir

Ata Demirer’in Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki “halk” gösterisinin fiyatları da tartışma yarattı. Üç bin liradan başlayan biletler altı bin liraya kadar çıkıyor. Yani bir aile halk günü diye gitse 12 ila 24 bin lira  arası ödeme yapacak.

Ata Demirer gişede Cem Yılmaz’ın hızına yetişemedi ama organizatörler ilgiden memnun

Gösteri öncesi 30 kilo veren Ata Demirer seyirci karşısına yenilenmiş çıkacak. Sıfırdan bir program yapmamış, içeriğe bazı yenilikler katmış. Bilet satışları Cem Yılmaz kadar dakikalar içinde tükenmiş değil. Ama ekip gişeden memnun. Bu arada Demirer küfürlü espri konusunda hassasmış.

Pahalı biletler neden satıyor?

Şimdi diyeceksiniz ki “Biletler hem tartışılıyor hem de nasıl böyle kapış kapış gidiyor?..” Bugün bir story Cem Yılmaz, bir story de Ata Demirer’den atan kişi “sosyal medyanın havalısı” ilan ediliyor.

Statüsünü böyle etkinlikler üzerinden belirleyen, kartvizitini bu şekilde oluşturan bir zümre var! Yani şu şovlara gitmesi sadece gülmek, eğlenmek değil. Amacı “Bakın ben o pahalı gösterilere gidebilecek kadar güçlü ve havalı biriyim” demek. Ah bir de sanki 40 yıllık dostlarını eleştirir tonda “Cem komik değildi ya” veya “Ata yine hep aynı” şeklinde yorum yazanlar yok mu!

Biz ünlü takipçiliği ile var olmaya çalışan bu gibi tiplere “ünlümsü” diyoruz…

Boş koltuk kavgası

Bu satırları yazarken şöyle bir sahne dedikodusu geldi: İddialı yerlerde konser vermeye çalışan ünlü kadın şarkıcımız çıktığı yerleri dolduramıyormuş. Biletlerin yarısını zengin sevgilisine aldırıyormuş. Beyefendi son konser öncesi şöyle isyan etmiş: “Bilet paralarını vermekle işim bitmiyor. Bir de boş koltuklara adam bulmak zorundayım. Sahne hırsın bizi bitirecek.”

Kavga büyümüş, şimdilik küsler. Bunu anlatan organizatör diyor ki “Hanımefendiye cast ajanslarından seyirci buluyorduk.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.