Dört ünlü çift ayrıldı, herkes nedenini merak ediyor… İşte cevaplar

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu'na neden engeli bastı?  Alina Boz'a 'Aşk mı kariyer mi' dediler, tarafını seçti. Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'ın o sözü karşısında şok oldu. Dilan Çiçek Deniz'i eski aşkların gölgesi bırakmadı... Ve bu yazın yeni aşk haberleri.

16 Temmuz 2023
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu (solda) Ceyda Düvenci - Bülent Şakrak (sağda)

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu: 5 AY

Dilan Çiçek (sağda) sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, eski sevgili Furkan Andıç ve küs olduğu Aybüke Pusat

Bu kısa flörtü eski aşkların gölgesi ve bir fotoğraf karesi bitirdi… Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu’nun eski aşkı Afra Saraçoğlu ile birlikte anılmaktan yorulmuş. Sevgilisi Mert’i “Artık bu üçlü karede yer almak istemiyorum. Her haberimizde Afra da var” diye defalarca dile getirmiş. Ya sonra başına gelenler… Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu bir davette Dilan Çiçek’in eski aşkı Furkan Andıç’la poz verdi. Dahası, küstüğü Aybüke Pusat da oradaydı. Mert Yazıcıoğlu bu durumu önemsemediğini söyleyince ipler koptu! Tartışıp ayrıldılar. Peki eski aşkların gölgesi olmasaydı, bu ilişki kurtulur muydu? Bir yakınları şöyle söyledi: “Yine ayrılırlardı, çünkü kimyaları tutmadı. Dilan uyarıları duymazdan geldi.”

Alina Boz-Mithat Can Özer: 8 YIL

Lizbon’a yerleşen ve müzik çalışmalarını oradan yürüten Mithat Can Özer, yeni hayatında sevgilisi Alina Boz’un da yanında olmasını istedi. Ancak Alina Boz’un ekibi buna karşı çıktı! Yurt dışına yerleşmenin kariyerini kötü etkileyeceğini düşündüler. Kariyeri tercih eden Alina Boz şimdilerde Umut Evirgen’le. Herkes şöyle konuşuyor: “8 koca yıldan sonra birine hemen nasıl aşık olunur?” Umut Evirgen de kariyer planının bir parçası olabilir mi? Tuba Büyüküstün, Farah Zeynep Abdullah, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir akla gelen bazı aşkları. Yakınlaşıp hemen ayrıldıklarını saymıyorum bile.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu: 1.5 YIL

Herkes evleneceklerine kesin gözüyle bakıyordu. Önce Aslıhan Gürbüz fotoğrafları silip engeli bastı. İsmail Hacıoğlu “Beni affet” sözlerine karşılık bulamayınca o da takipten çıktı. Yorgun ve üzgün olan Aslıhan Gürbüz yeniden güç bulabilmek için ailesinin yanına tatile gitti. İddiaya göre; Aslıhan Gürbüz ilişkide yaşadığı yüksek sesli kavgalardan, bağırışmalardan, gel-gitli ruh hallerinden çok yorulmuş. Son günlerde psikolojisi alt üst olmuş. Ve bitirme kararı almış.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak: 7 YIL

Herkesin parmakla gösterdiği, ‘ideal çift’ diye ilan ettiği Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak ayrılığın ardından dost kalabilir mi? Şimdilik zor görünüyor. İddialara göre; Ceyda Düvenci bir süre önce aldatıldığından şüphe etmiş. Biraz araştırmış da… Bülent Şakrak’a sorduğunda “Asla, hayır” cevapları almış, ama ikna olmamış. Çift, bu sırada yıpranan ilişkilerine şans vermek istemiş. Suadiye’deki bir psikiyatristten destek almaları bu döneme rastlıyor. Seanslar devam ederken Bülent Şakrak bir anda “Bu evliliği daha fazla yürütmek istemiyorum” demiş. Böyle bir tepkiyi beklemeyen Ceyda Düvenci şok olmuş! “Ayrılığı ben istemedim” açıklaması da bu yüzden.

Bu yazın aşklarında neler oluyor?

Şevval Sam ve Cem Topçuoğlu

Gelelim bu yaza aşkla girenlere… 📌 14 yıllık sevgilisi Sarp Maden’den ayrılan Şevval Sam ile reklamcı Cem Topçuoğlu ortak bir arkadaşları tarafından tanıştırıldı. Sam, Cem Bey hakkında tek kelime dahi etmiyor. İlişkisine nazar değeceğini düşünüyormuş. 📌 Özlem Yıldız da uzun süren yalnızlığına turizmci Mete Vardar’la son verdi. Henüz yeniler. Ama Mete Bey evlilik teklif bile etmiş. 📌 Oğulcan Engin-Miray Daner aşkı bitti, ama taraflar hiç vakit kaybetmedi. Oğulcan tıpkı eski sevgilisine benzeyen oyuncu İlayda Alişan’la. Miray Daner de bir politikacının oğlu Ata Caner Çerçioğlu’yla. Çiftin ortak arkadaşları arasında şöyle şeyler yaşanıyormuş: “Kimin tarafında kalsak? Diğeri acaba bozulur mu?” Bu arada çoğunluk Oğulcan’ın yanında. 📌 Zeynep Bastık “Artık yalnızlığım bitsin, bıktım” diyordu. Bir hafta sonra yeni sevgilisi bir Uzak Doğu restoranı sahibi olan Alican Ayyıldız’la kucak kucağa fotoğrafı geldi. Alican Bey, Bastık’ın Urla’daki evine yerleşti. 📌 Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz aşklarını Bodrum plajlarında ilan eden çiftlerden. Navruz’un tek şikayeti var; aşk pozlarında göbekli çıkması. Bunu pek bir dert etmiş. 📌 Bu yazın en havalı çifti ise Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir. Göcek’te paparazziler, Lizbon’da ise hayranları tarafından görüntülenen aşk, yeni yayın döneminde hem kendilerine hem de yapımcılarına da kazandıracak. Bu arada ‘Yalı Çapkını’nın yurt dışına satış rakamı bölüm başına 600 bin dolara ulaştı.

Sıla Türkoğlu – Alp Navruz (solda) Zeynep Bastık – Alican Ayyıldız (ortada) ve Özlem Yıldız – Mete Vardar bu yazın aşıkları

Tarzı bir anda değişen Demet Akalın'a linç sorularıTarzı bir anda değişen Demet Akalın’a linç soruları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.