Egzotik ve yalnız tatil, eski eş krizi, 50 milyonluk villa

Serenay Sarıkaya'nın egzotik tatili. Sevgilisi Mert Demir bu işe ne dedi? Murat Boz'un 50 milyonluk villasında öyle bir köşe var ki... Serdar Ortaç eski eşi Chole'nin evleneceğini duyunca ne yaptı?

Sezen Aksu'nun albüm hazırlığı müzik dünyasını heyecanlandırdı.

24 Şubat 2024

Serenay adada, sevgilisi reklamda

Serenay Sarıkaya’nın egzotik tatilinde neler oluyor?

Serenay Sarıkaya, 30 bölüm süren ‘Aile’ dizisinin yorgunluğunu atmak üzere 10 günlük bir tatile çıktı. Nereye gittiğini de sır gibi sakladı. Söyleyelim, Bali’de… Yanında kimsecikler yok. Çünkü ‘yalnız tatili’ özellikle istemiş. Bunu da sevgilisi, şarkıcı Mert Demir’e söylemiş. O da hiç sorun etmemiş. Sarıkaya, Bali plajlarında güneşlenirken, sevgilisi Mert Demir reklam yüzü olduğu markanın davetindeydi. ‘Ateşe Düştüm’ şarkısı ve Serenay Sarıkaya aşkıyla gündemde olan Mert Demir’in bu reklam anlaşmasından 2.5 milyon TL aldığı kulislerde konuşuluyor.

50 milyonluk villada Kemal Sunal köşesi

Murat Boz, Levent’den 50 milyon TL’ye villa aldı

Yatırımlarını gayrimenkul üzerine yapan Murat Boz, Levent’den 50 milyon TL’ye havuzlu-bahçeli bir villa almış. A’dan Z’ye değiştirdiği evinde öyle bir köşe yapmış ki, görenler şaşırıyor, “İnanılmaz” diyor. Boz sıkı bir Kemal Sunal hayranı. Salonuna ‘Kemal Sunal’ köşesi yapmış. Sanatçının fotoğrafları, filmlerinde kullandığı bazı aksesuarlar ve tüm filmlerinin arşivi varmış. Murat Boz, Kemal Sunal’ın filmlerindeki bazı replikleri de ezbere biliyormuş.

Eski eşinin evlendiğini duyunca…

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chole, İrlandalı iş insanı Fergus Hennessy ile evleneceğini duyurdu. Popçu canlı yayında Chole’ye küfretti

Serdar Ortaç bir hafta içinde alkollü vaziyette 4 kez canlı yayın yaptı. İlkinde hayata ve Tarkan’a, ikincisinde kendisini bu hale getiren şartlara, son 2’sinde eski eşi Chole’ye küfretti! Peki niye 5 yıl önce boşandığı Chole’ye neden sataştı? Çünkü İrlandalı model çok yakında iş insanı sevgilisi Fergus Hennessy ile evleniyor. Nikah pek yakında. Serdar Ortaç, Chole’nin “Evleniyorum” paylaşımını görmüş. Çok üzülmüş, sinirlenmiş, küfürler etmiş! Bu arada Chole de, Serdar Ortaç’la ortak birkaç dostuna şöyle söylüyor: “Durumuna çok üzülüyorum.”

Doktor istemedi, aşk istedi

Bu arada popçunun durumu 3 özel üniversitenin ‘psikoloji’ ve ‘yeni medya’ bölümlerinde ders konusu oldu. Öğrencilere Serdar Ortaç’ın yayınları izlettirildi. İstanbul-Nişantaşı ve Etiler’deki 3 psikiyatrik tedavi merkezi de popçunun tedavisini üstlenmek üzere yardımcılarıyla bağlantıya geçti. Israrla “Hayır, istemiyorum” diyen Serdar Ortaç’a ekibinden biri “Ne istiyorsun abi?” diye sormuş. Ve şu cevabı almış: “Aşık olmak, sevmek, sevilmek istiyorum.”

Heykel istemiyor, albüm geliyor

2016’dan bu yana sahneye çıkmayan Sezen Aksu’nun albüm hazırlığı müzik dünyasını heyecanlandırdı

Sezen Aksu’ya başta memleketi İzmir ardından İstanbul olmak üzere bazı belediye ve kuruluşlardan “Heykelinizi yapalım”, “Adınıza müze kuralım” şeklinde teklifler gidiyormuş. Ancak sanatçı, hepsine “Hayır” demiş. Bu arada 10 şarkılık bir albüm hazırladığı, sabahlara kadar stüdyodan çıkmadığı müzik dünyasının dilinde. Son konserini 2016’da veren, 8 yıldır aldığı sahne tekliflerine de ‘Hayır’ diyen Sezen Aksu bu konudaki soruları cevapsız bırakıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.