Okan Buruk – Hadise aşkı mı?.. Hocanın tişörtü ve o şarkı…

Taraftarı olduğu Galatasaray futbol takımının oyuncularıyla adı sık sık anılan Hadise ve teknik direktör Okan Buruk arasındaki aşk iddiaları aslında 2,5 aydır alttan alta devam ediyor. Peki bu iddialar ne zaman ve nasıl çıktı? Gelin yakından bakalım.

12 Ağustos 2024
Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk (solda) ve Hadise

Mertens’i böyle yalanladı

Galatasaray taraftarı şarkıcı Hadise’nin adı, geçen yıldan beri Galatasaray’ın futbolcuları ile anılıyor. Nisan 2023’te Mertens ile adı aşk dedikodusuna karıştı. Ancak Hadise anında açıklama yaptı. “İkimiz de Belçika doğumluyuz. Ailecek görüşüyoruz” dedi. Sonrasında Mertens’in eşi Katrin’le poz bile verdi.

Hakim Ziyech söylentisi

Aralık 2023’te bu kez takımın Faslı oyuncusu Hakim Ziyech ile yakınlaştığı konuşuldu. Anlatılanlar şöyleydi: Mertens ve eşi Katrin bir ev partisi vermiş. Mertens takım arkadaşı Hakim Ziyech ile Hadise’yi tanıştırmış. Aralarında zamanla bir yakınlaşma olmuş. Sonrasında İstanbul’da bir gece kulübünde samimi şekilde görüldükleri iddia edildi. Ancak Hadise bu iddiayı jet hızıyla yalanlamadı.

Torreira’ya jet cevap

Mayıs 2024’te Galatasaraylı Torreira ile anılan Hadise vakit kaybetmeden açıklama yaptı: “Lucas çok yakın arkadaşım. Maçlara gittiğim, takımımı desteklediğim için bu dedikodular çıkıyor. Ama ben stresimi tribünlerde atıyorum. Maç izlerken inanılmaz huzurlu ve keyifli oluyorum.”

Haziran ayındaki o video

Hadise, Okan Buruk için tasarlanmış tişörtle şarkı söyledi

Hadise’nin adı şimdi de Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’la anılıyor. Aslında bu iddia haziran ayından bu yana spor ve magazin dünyasında konuşuluyordu. İddianın kulaktan kulağa yayıldığı bir sırada sosyal medyaya bir video düştü.

Videoda Hadise, Okan Buruk için tasarlanmış özel tişörtle ‘Hayat Oyunu’ şarkısını içli içli söylüyordu.

Videoya gelen mesajlar da şöyleydi: ‘Hadise ve Hoca arasında bir şeyler oluyor’, ‘Çok yakıştınız’, ‘Futbolcular yalan, hoca gerçek’…

Okan Buruk ile Galatasaray tribünlerinde sıkça görülen Hadise’nin kulağına da bu söylenti gitti. Hatta merak edip soran birkaç kişiye “Yok öyle bir şey” deyip durdu. 2.5 aydır perde arkasında konuşulan bir aşk iddiasının bir anda gündeme gelmesi spor ve magazinin iç içe geçtiği bir ortamdan yayıldı!

‘Çok mutluyum’ demişti

Hadise kısa bir süre önce verdiği röportajda “Yalnızım ve kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim. Ancak modumu yükseltecek biriyle birlikte olurum” demişti.

Takımını şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk’un da özel hayatıyla ilgili önemli bir dönemdi. 17 yıl önce büyük aşkla evlendiği Nihan Akkuş’dan şubatta boşandı. Çift 2023’te çıkan ayrılık dedikodusunu yalanlamıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.