Hande Erçel ekonomisi: Yılın ilk yarısını kazanç rekoruyla kapattı

Hande Erçel'e açılan yeni kazanç kapısı, Fedon'un Bodrum'un pahalı oluşundan şikayet edenlere verdiği cevap, Kenan Doğulu'nun "kısa pantolonlu" tarzı, plajlara bedava girmenin yolunu bulan uyanık iş adamı... Magazin turu başlıyor...

16 Haziran 2024
Hande Erçel'in Cavalli elbise giyip sosyal medyada paylaşması markanın satışlarına etkilemiş

3 marka, festivaller ve modaevleri

Hande Erçel yılın ilk 6 aylık döneminde dizi oyuncuları arasında en çok kazanan yıldızlar arasına girmeyi başardı. İmza attığı 3 reklam şöyle: Mayo (10 milyon) deodorant (7 milyon TL) mücevher (20 milyon TL)

Yine 6 ayda katıldığı uluslararası festival, organizasyon ve fuar sayısı da hayli fazla. Her birinden 100 ile 150 bin dolar kazandığı konuşuluyor.

Bu arada Hande Erçel’e yeni bir kazanç kapısı daha açılmış. Milano’daki mücevher tanıtımında, Roberto Cavalli imzalı bir elbise giyen Erçel, pozlarını 31 milyon takipçili hesabından paylaşınca markanın satışlarına etki etmiş.

Bazı meslektaşları ve sosyal medya kullanıcıları oyunculuğunu eleştirse de o kazanmaya devam ediyor. Kendi ekonomisini yaratan Erçel boşuna bir röportajında “Beni bir rahat bıraksınlar yahu” demedi.

Fedon’un, Bodrum tepkisi

Fedon

Pahalılık haberleriyle gün aşırı gündeme gelen Bodrum’dan bu kez farklı bir eleştiri geldi. TV 8’deki ‘Aramızda Kalmasın’ın muhabiri Umut Enver, Bodrum’da karşılaştığı Fedon’la hayat pahalılığı üzerine konuşurken bakın, şarkıcı nasıl tepki göstermiş:

“4 kişiye 1 milyon hesap gelmiş, lahmacun 1500 TL’ye çıkmış, dondurma 1000 TL’ymiş. O zaman oralara gidip yeme! Pahalı plajlara gitme. Gidersen öyle geçirirler adama! Kimse Bodrum’u lekelemesin, buna izin veremem. Sanki Yunanistan çok ucuz. Bakın ben domatesi burada 30 TL’ye alabiliyorum. Hanım, İstanbul’daki marketten 60 TL’ye alıyor. Bodrum’u bırakın, İstanbul’a bakın!”

Uyanık iş adamının tatil oyunu

Hazır Bodrum ve pahalılık demişken… Size plajlarda anlatılan komik bir dedikoduyu da aktaralım.

Pek havalı, elinden purosu, üzerinden marka keten gömlekleri düşmeyen iş insanımız, plaj girişinin 6 bin 500 TL olduğu, bir tabak makarnanın 4 bin TL’ye çıktığı meşhur mekanda bedava yaşamanın yolunu bulmuş.

“Bir arkadaşımı ziyarete geldim, hemen bakıp çıkacağım” diye içeri giriyormuş. Mutlaka birkaç tanıdık yakalıyor, onlarla saatlerce sohbet ediyormuş. Karnı acıktığı zaman dışarı çıkıyor, çevredeki büfe ve seyyar satıcılardan karnını doyurup tekrar içeri giriyormuş. Diyeceksiniz ki, Bodrum’da nasıl kalıyor? Bir arkadaşının yazlığında kalıyor. Soranlara da “Ev benim” diyor.

Kenan’ın tarzı tanıdık mı?

Kenan Doğulu’nun tarzı sizce kime benziyor?

Sahne kıyafetleriyle ilgili son birkaç yıldır farklı stiller deneyen Kenan Doğulu’nun ‘Janti’ dergisine verdiği ceket altı şort ve çoraplı pozları konuşuluyor. Sosyal medyanın “50 yaş bunalımı mı?”, “Karne alan çocuklara benzemiş” diye takıldığı pop yıldızının dünyaca ünlü rock grubu AC/DC’nin gitaristinin tarzından etkilendiği de söyleniyor. Tarz neredeyse aynı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.