Serenay Sarıkaya Ortadoğu’nun Kendal Jenner’ı, Hande Erçel de Kylie Jenner’ı oluyor

Ünlü isimler giyinmek için para harcıyor ancak bunun akt kat fazlasını giyinerek kazanıyor. İşte yıldızların stilistlerine harcadıkları paralar ve marka yüzü olarak kazandıkları...

16 Mart 2024

Serenay Sarıkaya dünyaca ünlü marka Bvlgari’nin, 2021’de Türkiye yüzü olmuş, bu iş birliğinden 3.5 milyon lira kazanmıştı. Marka, Sarıkaya ile yeniden anlaştı. Bu kez 10 milyon liraya sözleşme yeniledi.

Serenay Sarıkaya’nın tarzı, Kendall Jenner’ın 2023’deki kombinine benzetildi

Serenay Sarıkaya, tanıtım daveti için Seul’e gitti. Tarzı, yürüyüşü, pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Oyunculuğunun dışında ikoncan olarak da takip edilen Sarıkaya’nın bu havası bir yerlerden tanıdık gelmedi mi? Kendall Jenner’ın 2023’te ‘Bottega Veneta’nın ilkbahar koleksiyonunu tanıtmak için giydiği kombine ne kadar da benziyor. Bu arada kafadaki bant detayı Serenay Sarıkaya’nın fikriymiş.

Hande Erçel, Ortadoğu’nun Kylie Jenner’ı oluyor

Ortadoğu’lu bir kozmetik markası Hande Erçel’e büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor

Dizileriyle, Ortadoğu’da yıldız olan Hande Erçel’e oyunculuk dışında bir teklif daha gelmiş. Erçel, Arap hayranları için adını taşıyan bir makyaj seti çıkartacak. Oyuncuya teklifi götüren marka, Hande Erçel’i, Kylie Jenner gibi kozmetik kraliçesi yapmak istiyor. Jenner, 2015’te ‘Kylie Cosmetics’ markasıyla kozmetik sektörüne girmiş, milyar dolarlık servetiyle 5 kez üst üste Forbes listesine adını yazdırmıştı.

En bonkör Gülşen, en cimri Yıldız Tilbe

Ünlülerin, günlük kıyafetlerini bile stil danışmanları belirliyor. Bu konudaki en bonkör yıldız Gülşen (üstte)

Tarzlardan söz açılmışken… Yıldızlar artık kıyafetlere, takılara yüksek paralar ödemek yerine şöyle bir yöntem seçiyor. Bir stil danışmanıyla anlaşıyorlar. Stilistin görevi; ünlüleri davet, gala ve önemli etkinliklere en havalı şekilde hazırlamak. Star ismi, ayakkabısından küpesine kadar hazırlamak. Karşılığında aylık 50 ile 100 bin lira arasında para kazanıyorlar. Eğer anlaşmalı oldukları ünlü, bir reklam kampanyası çekiyorsa, ücretleri 500 ile 650 bin liraya çıkıyor. Bu konuda en bonkör isim Gülşen. Stiliste para vermek istemeyen yıldız ise Yıldız Tilbe. Hande Erçel, Serenay Sarıkaya, Tuba Büyüküstün, Hadise, Demet Özdemir, Hazal Kaya, Bergüzar Korel’in kadrolarında artık yüksek maaşlı stilistleri var.

Sosyetik güzele yasaklanan mağaza

Bu stil işlerinin bir de sıkıntılı tarafı var. Hadi bu konudaki yaşanmış bir olayı size aktaralım. Sarışın, havalı, sosyetik güzel bir AVM’deki lüks markaların satıldığı mağazayı fena halde bunaltmış. Aldığı kıyafetleri bir hafta ya da 10 gün sonra götürüp “Olmadı, uymadı, rahat edemedim” diye iade ediyor, yerine yenisini alıyormuş. Sonra onu da bırakıp başkasını denemek üzere götürüyormuş. Mağaza müdürü, sosyetik güzelin davetlerde bu kıyafetlerle verdiği pozları görmüş. “Askılardaki en seçkin parçaları bedava giyiyor, olmaz böyle bir şey” diye isyan etmiş. Sosyetik hanımefendiyle bu konuda küçük bir tartışma da yaşamışlar. Sonuç mu? Sosyetik güzelimiz o mağazaya artık gidemiyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.