İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan evlendi mi, Afra ve Mert’in birlikte sahneleri azalıyor mu?

İki büyük soru: İbrahim Çelikkol iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan'dan eşim diye söz ediyor. Yoksa evlendiler mi? Mert Ramazan Demir hayatında kimsenin olmadığını söylüyor. Yoksa Afra Saraçoğlu'yla ayrıldılar mı?

4 Eylül 2024
İbrahim Çelikkol - Natali yarcan çiftinden (solda) her an bir evlilik haberi gelebilir. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in ayrıldığı söylenirken çiftin birlikte rol aldığı Yalı Çapkını'nda rol icabı "araya girecek" oyuncu geldi

‘Eşim’ dedi, yüzük de var…

Venedik Film Festivali’ndeki ‘Kineo Ödülleri’nde ‘Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan İbrahim Çelikkol teşekkür paylaşımında iki yıllık sevgilisi Natali Yarcan’dan “Eşim” diye bahsetmişti. Sevgilisinin parmağındaki tektaş da dikkatleri çekti. Çiftin kendi arasında sade bir nikah töreniyle evlendiği iddiası ortaya atıldı.

Henüz evlenmemişler ama İbrahim Çelikkol Natali Yarcan’a üç dört kez evlilik teklif edip her defasında “Evet” cevabını almış. Bu yüzük de teklif sırasında takılmış. Tarih çok uzak değil, yakın. Bu arada çift Venedik’in ardından dört günlüğüne Milano’ya geçip baş başa romantik bir tatil yaptı. Nikah tarihine ve yerine Natali Yarcan’ın karar vereceği konuşuluyor.

İbrahim Çelikkol Natali Yarcan’a birkaç kez evlenme teklif etmiş

O partide ilk görüşte aşk

Uzun yıllar kimya sektöründe çalıştıktan sonra yemek programları yapan ve bu konuda ödüllü kitaplar yazan Natali Yarcan’ın ilk evliliğinden iki çocuğu var. İbrahim Çelikkol’la da ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştılar. O günlerde beş yıllık evliliğini bitiren İbrahim Çelikkol, Natali Yarcan’a görür görmez aşık oldu, kısa sürede sevgili oldular. Nişantaşı’nda oturdukları evi paylaşmaya başladılar. Bir oğlu olan Çelikkol ikinci kez baba olmak istiyormuş.

Afra da yakınlarına ‘ayrıldık’ diyor

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Yalı Çapkını’ndaki karşılıklı sahnelerinin azaldığı söyleniyor. ‘Diyar’ karakteriyle kadroya giren Pelin Akil ‘Ferit’in yeni gözdesi olacak

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir yaz ortasında birbirlerini takipten çıkmıştı. Hayranları “Ayrılmadılar, onlar asla ayrılamaz. Ancak birbirlerine trip atarlar” dedi. Mert Ramazan Demir, birkaç gün önce Bali tatili dönüşünde “Hayatınızda kimse yok diyebilir miyiz” sorusuna “Aynen öyle” sözleriyle karşılık verdi. Bodrum tatiline kız arkadaşlarıyla çıkan, dönüşte bir anda uzun saçlarını kestiren Afra Saraçoğlu da ayrıldıklarını gizlemiyor.

Bir ayrılıp bir barışan çiftin bu kez de sette pek bir araya gelmek istemedikleri, ‘Yalı Çapkını’ndaki karşılıklı sahnelerinin azalacağı yönünde iddialar vardı. Ama son derece profesyonel bir yapım şirketiyle çalışıyorlar ve sözleşmeleri de bu yönde yapılıyor. Yani senaryo nasıl gelişiyorsa buna uyacaklar.

Tabii özel hayatlarına duyulan bu ilgi ve merak senaryo ve karşılıklı sahnelere de yansıyacak. Sadık seyircileri ‘birbirlerine nasıl bakacaklar’, ‘nasıl öpüşecekler’ diye bekliyor.

Pelin Akil’in kadroya girdiği de tam bu sırada açıklandı. Rolü Mert Ramazan Demir’in (Ferit) yeni gözdesi ‘Diyar’ olacak. Pelin Akil iyi bir anlaşmaya imza attı. Ama şimdiden çiftin hayranlarının hışmına uğruyor. Akil’e “Çekil aradan, aralarına girme, onlar birbirlerini seviyor” mesajları yağıyor. Pelin Akil istediği kadar ‘bu bir senaryo’ desin… Sezon boyunca bu mesajlardan kurtulması zor görünüyor. Çünkü fan’ları böyle istiyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.