Bomba dedikodu: İcardi’den ayrılan Wanda Nara hangi rapçiyle yakınlaştı?

Wanda Nara bir kez daha Icardi'den ayrıldı. İddiaya göre ayrılığın arkasında Wanda Nara'nın yakınlaştığı bir Rap'çi var. İbrahim Tatlıses ile kızı Bodrum'daki ev kirası yüzünden mi birbirine girdi? Ebru Gündeş'in kocasının eski eşi belge açıklayacak.

13 Temmuz 2024
İcardi ve ayrılma noktasına geldiği karısı Wanda'nın arasına üçüncü kişiler mi girdi?

Tatlıses, Dilan Çıtak’tan ev kirası istemiş

Şarkıcı Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses’in kendisine oturması için izin verdiği Bodrum’daki yazlıkta kalıyordu. Tatlıses’in yardımcısı, kendisini arayıp “Kira ödeyeceksiniz ya da evden çıkacaksınız” dedi.

Çok sinirlenen Dilan Çıtak soluğu babasının evinde aldı. Evde büyük bir tartışma koptu! Öyle ki Tatlıses polisten yardım istedi. Dilan sonra psikolojik şiddet gördüğüne dair bir açıklamada bulundu. Kardeşi İdo Tatlıses “Babam” paylaşımı yapınca kardeşini de sildi.

Derken İbrahim Tatlıses maddi sebeplerden dolayı ‘evlatlıktan reddetme’ noktasına geldiği Ahmet Tatlıses’le barıştı. Ameliyatı sırasında tüm çocukları hastanede kapısında beklerken aralarında bir tek Dilan Çıtak yoktu.

Ayrılık sonrası ihanet iddiası

İcardi ve Wanda’yla ilgili daha önce de boşanma iddiaları olmuştu

Wanda Nara daha önce defalarca ayrılıp barıştığı Galatasaray’ın yıldızı İcardi’yi terk etti. Evliliğin bitmesine üçüncü kişilerin neden olmadığını özellikle belirtti.

Ama şöyle iddialar var…

-İcardi Wanda’yı daha önce Arjantinli oyuncu China ile aldatmış.

-Wanda Nara’nın da bir süredir rapçi L-Gante’yle yakınlaştığı konuşuluyor.

Avusturya kampında hayli üzgün görüntülenen İcardi’nin parmağında hala alyansının olması ise dikkat çekti. İcardi’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısını parlattığı Simge’ye ne demeli? Bu kargaşanın içinde “Şimdi değilse ne zaman” diye bir paylaşım yaptı. Daha geçenlerde “Bana ‘yenge’ diyorlar, abartıyorlar. Aile kurumuna saygım var” demişti.

Ebru Gündeş’in kocasının eski eşi pazartesi günü belge açıklayacakmış

Ebru Gündeş, yeni eşi Murat Özdemir ve eski karısı Selin Kabaklı arasında yeni bir polemik başlayabilir

Ebru Gündeş’in kısa bir flörtün ardından evlendiği Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı “Yuvamı Ebru Gündeş yıktı” diyordu. Ancak kendisi de evli iş insanı Yasin Ersin’le aşk yaşamaya başladı. “Alnım ak, başım dik” dedi.

Ve şöyle devam etti: “Sevgilim 17 ay önce boşanma davası açmış. Biz bir aydır birlikteyiz. Kimseyi kapısının yanından almadım. Eski eşim evimden çıkıp gitti, başkasıyla evlendi. Pazartesi günü belgelerle konuşacağım.”

‘İhanetin belgesinde neler mi var?’ İddiaya göre; Selin Kabaklı, Murat Özdemir’in Ebru Gündeş’le evlenmeden çok kısa bir süre önce kendisiyle birlikte olduğunu ispatlamaya çalışacak. Bunun için de telefon mesaj ya da fotoğrafları gösterecek.

Onlar da beklemeyen aşıklar

Belge demişken… Oyuncu Onur Atilla da, 10 yıllık eşinden boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez’le aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgilisinin yuvasını bozmadığını söyleyen Nez “İhanetin olmadığını kanıtlarım. MOBESE kayıtlarını bile ortaya koyarım” demişti.

Yani gerekirse yine belgeler konuşacak. Nez’in kadın-erkek, aşk-evlilik-boşanma üzerine şu müthiş tespitiyle bitirelim:

“Bazılarına göre boşandıktan sonra beklemek lazım. Hayatın bir zamanlaması yok ki… Bu tür şeyleri hiç takmam.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.