Nejat İşler: Millet kahraman bekliyor ama ben kahraman değilim

Nejat İşler "kahraman değilim" derken ne kastetti? 11 milyonluk hesabını bir günde kapatan Can Yaman'ın kafası rahat ama bir sosyal medyasız da olmuyor. Tuğba Özay'ın çevreci videoları insanları harekete geçirir mi?

25 Ağustos 2024
Nejat İşler. Fotoğraf: ID iletişim

O iddiaya cevap verdi

Nejat İşler’in bir banka reklamından kazandığı parayla 5 bin öğrenciye burs verdiği iddia edilmişti. Nejat İşleri el üstünde tutan X alemi, oyuncuyu günlerce paylaştı ve alkışladı. Buna inanmayan hesaplar linci yedi. Nejat İşler’in bu konudaki açıklaması bu haber üzerine kurulan o güzelim mesajları, hayalleri alt üst etti. İşler şunları söyledi: “Biliyorum, millet bir kahraman arıyor. Benden de bunu bekliyorlar. Keşke öyle olsa… Ama ben kahraman değilim. İşimi yapıyorum.” Bu açıklaması kimilerine soğuk duş etkisi yaratabilir, ama sözleri onun ‘kahramanlığına’ gölge düşürmedi. Çünkü bu kez de ‘dürüst kahraman’ diye alkış almaya başladı. Ünlüleri eleştirmeyi, kimi zaman yerden yere vurmayı çok seven sosyal medya Nejat İşler’e laf ettirmiyor. Oysa oyuncunun ne sosyal medya danışmanı var, ne sosyal medya oyunları ne de takipçi kasması!

Hakaretten kazanma yöntemi: Linç için para ödedi

Kimi de sosyal medyacısına binlerce lira ödeyip “Nasıl daha çok sevilen, takip edilen biri olabilirim” diye danışıyor. Kimi de lince uğramak için ödeme yapıyor. Evet, yanlış okumadınız! Ekranda da olan bir ünlümüz, programını çarpıcı hale getirmek için bu yola başvurdu. Programdaki sözleri kesilip biçilip servis edildi. Günlerce tartışıldı. Bir de demez mi, “Bazı hesaplara dava açacağım” diye… Halbuki tezgahı kendi hazırlamıştı. Bu arada hesaplara dava açma işi, kazanca dönmüş durumda. Adını vermek istemeyen bir ünlümüz “Hakaret edenleri listeleyip avukatıma veriyorum. Uzlaşmaya gidiyoruz. Oradan para kazanıyorum. Ne kadar çok hakaret o kadar çok kazanç” dedi.

Çalışmalarım devam edecek

Tuğba Özay

Sosyal medyayı bu hafta en doğru ve anlamlı kullanan isimlerden biri de Tuğba Özay oldu. Bafra Gölü’nden geçerken aracını durdurup atılan çöpleri çekti. “Nalet olsun, bunu yapanların Allah belasını versin. Vatan hainleri” diye bir paylaşım yaptı. Yer yerinden oynadı. Göl çevresi temizlendi. Özay “Her yeri ayağa kaldırdım. Yetkililer anında aradı. Bu konudaki çalışmalarım, paylaşımlarım devam edecek. Sayfamı böyle yönetmek daha yararlı, faydalı. Çünkü ülkemi seviyorum” dedi.

‘Yeni sayfa aç’ baskısı…

Can Yaman

11 milyonluk hesabını bir günde kapatan Can Yaman artık sosyal medyası olmadığı için rahatmış. Ancak imza attığı uluslararası işleri duyurmak için bir sayfa açması yönünde baskı görüyormuş. Çünkü dizilerini, reklam kampanlarını duyurması isteniyor. Bu arada adını kullanarak sayfa açanlar, Can Yaman’ın hayranları tarafından şikayet edilip anında kapatılıyor. Hayranları arı gibi çalışıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.