Popçuların yeni hedefi reytingi yüksek diziler

Umut Akyürek ile Süreyya Yalçın son görüntüleriyle şaşırttı. 12 yıldır ikna edilemeyen Yasemin Özilhan 8 milyona 'Evet' dedi. Şener Şen o ödül gecesinde neden ön sıraya oturmadı? Yeni yılda hangi yıldızlar yüksek fiyatları nedeniyle evde oturacak?

24 Aralık 2023
Uzun bir aradan sonra ekrana dönen Yazmin Özhilhan (solda). 45 kiloya düşen Süreyya Yalçın (sağsa)

1 milyon ile rekoru kırdı

‘Kızılcık Şerbeti’nin çekildiği Boğaz’daki bu köşk, dizi sayesinde para basıyor

Bölüm başına 8 milyon liraya mal olan ‘Kızılcık Şerbeti’, ana mekanı Boğaz’daki köşke aylık 1 milyon lira kira ödüyor. Köşk bir mimara ait, kendisi de evde oturuyor. Bu, hali hazırdaki dizi mekanlarına aylık ödenen en yüksek rakam. Önceki rekor, Kandilli’deki Edip Efendi Yalısı’nı kullanan ‘Paramparça’ dizisi ve Rahmi Koç’un, Sarıyer’deki köşkünde çekilen ‘Aşk-ı Memnu’ya aitti.

Popçular neyin peşinde?

Hit şarkı çıkarma konusunda sıkıntı yaşayan pop dünyasının yeni hedefi diziler. Şöyle ki; yapımcıları arayıp “Şarkımızı etkili sahnelerde kullanır mısınız” diyorlar. Ama dizilerin bu konudaki ilk iki gözdesi Ajda Pekkan ve Sezen Aksu. Diğer hedef de yeşil sahalar. İcardi, Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyleyip durdu. Popçunun kaşesi 900 bin liraya çıktı.

Yüzünü telefon tanımıyor

Dolguların ardından alın daraltma ameliyatı yaptıran Umut Akyürek ile kilo takıntısı yüzünden bir deri bir kemik kalan Süreyya Yalçın haklarında yapılan yorumları haince buldu. Akyürek yüzüne fazla müdahale yaptırmadığını söylerken, Yalçın’ın cevabı “Kendimi sağlıklı hissediyorum” oldu.

Umut Akyürek (solda) yüzünde abartılı bir şey olmadığı görüşünde. 45 kiloya düşen Süreyya Yalçın (solda) ise sağlıklı olduğunu söylüyor

Ünlüler arasında estetiğini itiraf eden iki kişi var: Seda Sayan ile Safiye Soyman. Ah bir de Ceylan. Ne demişti? “Yüzümü o kadar değiştirdim ki, telefonum dahi tanımıyor.”

8 milyon lirayla döndü

12 yıl sonra setlere dönecek olan Yasemin Özilhan hayli kârlı bir anlaşmaya imza attı

12 yıldır setlerden uzak kalan Yasemin Özilhan 8 bölümlük bir yapımda rol alıp 8 milyon lira kazanacak. İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğa veda eden Yasemin Özilhan ne oldu da geri dönüyor? Eşiyle aralarında problemler olduğu dedikodusu da var. Özilhan dijitale çekilecek yapımı kısa süreceği için kabul etmiş. Çekim saatleri de kendisi için ayarlanmış.

Sevgiliye ‘kaçma’ eğitimi

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan sevgilisi Kenan Tosun’u nasıl sakinleştirdi?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan, yazlıktan komşusu Serpil Tosun’un eşi Kenan Tosun’la aşk yaşamaya başlamıştı. Oyuncu Cansu Tosun’un babası olan Kenan Tosun hâlâ evli. Çift, geçenlerde yine Nişantaşı’nda görüntülendi. Kenan Bey diğer görüntülerin aksine bu kez kaçmadı, gülümsedi. Meğer yaşam koçu sevgilisi Ümran Seyhan kendisini bu konuda rahat olması konusunda eğitmiş. Eski eş Serpil Hanım da ihanet şokunu üzerinden atmışa benziyor. Kızı Cansu Tosun’un, ‘Kirli Sepeti’ adlı dizisinin küçük bir sahnesinde rol bile aldı.

Arka sıradaki usta

Usta oyuncu Şener Şen katıldığı GQ ödül gecesinde oturma düzeniyle ilgili bir ricada bulundu

Şener Şen başrolünü oynadığı ‘Zengin Mutfağı’ ekibiyle, GQ Ödül Töreni’nde ‘Yılın Göz Alıcı Başarı Ödülü’ne layık görülmüştü. Ayakta alkışlanan usta oyuncu salonda, starların bulunduğu ilk sırada oturmak istemedi. Ekibiyle arkada bir yeri tercih etti. Şen, bu oturum düzenini özellikle istemiş. Mütevazı, gösterişten ve kibirden uzak duran sanatçı ön sırada oturmasına ısrar eden ekibe “Tiyatro ekibimle yan yana, arkada olmak istiyorum” demiş.

Sahne yerine patlamış mısır tombala

Ajda Pekkan, yılbaşı için konser kaşesini 450 bin dolardan (13.5 milyon lira) açmıştı. Organizatör ve oteller bu rakamı abartılı bulunca 6 milyon TL’ye kadar inmişti. Ancak bu rakamla da bir yerde çıkmayacağı kesinleşti. Pekkan “Yılbaşında kızlarla patlamış mısır, tombala partisi yapacağım” diyormuş. Sahne fiyatları 2 ile 4 milyon arasında değişen Sertab Erener, Candan Erçetin, Aleyna, Seda Sayan, Nilüfer de yeni yılı evde karşılayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.