Serenay Sarıkaya neden seçildi, o ödül için kaç kişiyi eledi?

GQ Dergisi bu yıl ikinci kez verdiği 'Global Yaratıcılık Ödülleri' için Türkiye'den Serenay Sarıkaya'yı seçti. Serenay rakiplerini nasıl eledi? Cansu Taşkın'la samimi görüntüleri ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan olan biten hakkında ne düşünüyor?

13 Nisan 2024
İddialı bir göğüs dekoltesi tercih eden Serenay Sarıkaya saçlarının dağınık kalmasını özellikle istemiş

Serenay Sarıkaya, ABD’de yayımlanan GQ Dergisi’nin bu yıl ikinci kez verdiği ‘Global Yaratıcılık Ödülleri’ için Türkiye’den seçilen ilk isim oldu. GQ Global Yayın Direktörü Will Welch’in önderliğinde gerçekleşen gecede sanat, tasarım, moda, spor gibi konularda ses getiren isimler buluştu. Sosyal medya soruyor: Neden Serenay seçildi? İşin perde arkası için İstanbul-New York hattında olanlara kulak verdik…

Adana formasından New York’taki davete

Yerel ve global tarzı buluşturması, ‘ikonik bir isim’ olması seçimde etkili oldu. Yerellikten kasıtları, iki hafta önceki seçimlerde Adanademirspor formasıyla sandık başına gitmesi olabilir mi? New York’ta giydiği derin dekolte elbisesi de Hakan Yıldırım imzalıydı. Saçlarının dağınık kalmasını özellikle istemiş.

Diğer dokuz yıldızı nasıl oldu da eledi?

ABD edisyonu, ödül vereceği kişi için Türkiye GQ’yla uzun süren toplantılar yaptı. Ülkemizden 10 yıldızın adı ön plana çıktı. Serenay Sarıkaya dijitalde ve kanallarda yer aldığı diziler, tercih edildiği uluslararası markalar, sosyal medyası ve tarzıyla diğer dokuz kişiyi eledi. Diğer isimleri o da bilmiyor. Ama şu kadarını söyleyelim, elenen yıldızlar da dallarında başarılı, aynı zamanda da ikonik isimlermiş.

Salona girince ne konuşuldu?

İddialı bir göğüs dekoltesi tercih eden Serenay Sarıkaya saçlarının dağınık kalmasını özellikle istemiş

Başarı ve tarzın bir arada ödüllendirildiği gecede Serenay Sarıkaya salona girince dönüp bakmayan neredeyse kalmamış. Bazı masalarda oturan yapımcı ve menajerlerin birbirlerine “Kim bu kız” diye sorduğu Sarıkaya, o gece birçok önemli kişiyle tanışma imkanı bulmuş. Akıcı İngilizcesi de hayranlık uyandırmış. Hala haftanın belirli günlerinde düzenli İngilizce dersleri aldığını belirtelim.

Bir saatlik programa açık çek

Pazartesi İstanbul’a dönecek olan Serenay Sarıkaya’ya bir teklif de gece kulübü Cahide’den geldi. Mekanın Çeşme’deki açılışında sahneye çıkıp arabesk-pop şarkılar söylemesi istenen Sarıkaya’nın 1 saatlik performans karşılığında önüne açık çek verilmiş. Bu “Üzerine yazdığın fiyatı pazarlıksız kabul edeceğiz” anlamına geliyor. En pahalı şarkıcıların kulüp açılışlarında 4-5 milyon lira aldığını belirtelim.

Cansu Taşkın (solda) Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’deki çiftliğine kızkardeşi Elif Vurgun (sağ üstte) ile birlikte misafir olmuş

Yılmaz Erdoğan’ın çekildiğinden haberi yok muydu?

Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın arasında olup bitenler magazin aleminin malzemesi olmaktan öteye geçti. Bayramda ülke gündemi haline geldi. TT olan, WhatsApp gruplarında paylaşılıp duran görüntüyle ilgili en çok merak edilenlerin cevaplarına göz atalım…

1) Yılmaz Erdoğan, sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile 2022’de Maslak’ta bir davette karşılaştı. “Sizin hayranınızım” diyen Taşkın’la fotoğraf çektirdi. Sonra kendisini Köyceğiz’deki evine davet etti.

2) Cansu ve kardeşi Elif Vurgun, kalkıp gittiler. Daha önce ünlü isimleri ifşa etmesiyle tanınan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’la yakınlaştıkları anların görüntüsünü kardeşi Elif Vurgun’a çektirdi. Yılmaz Erdoğan’ın bu anların kaydedildiğinden haberi yokmuş. Yakınları “Farkında değilmiş” diyor.

Çevresi Yılmaz Erdoğan’ın bu görüntülerin çekildiğinden haberinin olmadığını söylüyor

3) Ama Yılmaz Erdoğan’ın, Cansu ve Elif’le kahvaltı masasında çektirdiği pozlardan haberi var. Ancak o kareler masum… Yani bu anlar “Misafir ettim, soframı paylaştım” diyebileceği türden pozlar…

4) Cansu Taşkın birkaç günlük ziyaretin ardından Yılmaz Erdoğan’a ulaşmaya çalışıyor, ancak cevap alamıyor. Bu sebeple çok sinirleniyor. Ve görüntüleri kardeşi Elif’in Instagram hesabı üzerinden ifşa etmeye başlıyor. Sonra şöyle bir söylenti ortalığı sarıyor: “Bu ifşaların daha fazlası da varmış.”

5) Derken Cansu Taşkın bir anda basın açıklaması yaparak haberin ‘mesnetsiz ve yalan’ olduğunu söyledi. “Maalesef şahsımla görüşülmeden şüpheye dayalı yayınlar yapılıyor” dedi. Çok mağdur olduğundan bahsetti. Şaka gibi değil mi? Her şeyi organize eden kendisi, yayınlayan da kardeşiydi.

6) Şimdi herkes “Yılmaz Erdoğan sinirli mi, öfkeli mi, ne halde?” diye merakta. Öfkeli değilmiş ama olan bitene şaşkın ve üzgünmüş. Yoksa arkadaşı Cem Yılmaz bu durumun esprisini sahne şovuna taşıyabilir miydi? Espri şöyleydi: “Yılmaz, ‘Dilber’i yazmadan önce bana sordu. ‘Bir tarafınla yaz tutar’ dedim. Bir baktım, bi tarafıyla yazmış…”

7) Ünlü isimleri ifşa etmesiyle ünlü Cansu Taşkın daha önce de dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo’nun kendisine mesajlar attığını iddia etmişti. “Ronaldo’nun bu durumdan haberi var mı” sorusuna da kızmıştı! Sahi, Yılmaz Erdoğan’ın ifşalardan haberi olsaydı acaba Cansu Taşkın’ı Köyceğiz’de gözlerden uzak çiftliğine davet eder miydi? Yakınları diyor ki; “Asla etmezdi…”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.