Sertab Erener yüzüne ne yaptırdı? İşte cevabı

'Her Dem Akustik' albümü için kamera karşısına geçen Sertab Erener şarkısından çok yüzündeki değişimle konuşuluyor. 59 yaşındaki pop yıldızı yüzünü gerdirdi mi yoksa son günlerin moda deyimiyle "ufak tefek dokunuşlar" mı yaptırdı?

28 Nisan 2024

‘Her Dem Akustik’ albümü için kamera karşısına geçen Sertab Erener şarkısından çok yüzündeki değişimle konuşuluyor. 59 yaşındaki pop yıldızı yüzünü gerdirdi mi yoksa son günlerin moda deyimiyle “ufak tefek dokunuşlar” mı yaptırdı?

10 yıldır çeşitli yöntemleri deniyor

Gençlik, güzellik ve uzun yaşam için son 10 yıldır çeşitli yöntemler deneyen Sertab Erener yüzünü gerdirmemiş. Ama çene protezi yaptırmış, yanaklara dolgu, göz çevresine de botoks yaptırmış. Yani yüzünün uzamış görünmesinin sebebi protez ve dolguymuş. Erener yüz germe işine girmek istemiyormuş. Çünkü 7-8 saatlik lifting ameliyatından korkuyormuş.

2017 yılında denek bile olmuştu

Sertab Erener 2017’de de ‘ömrü uzattığına inanılan’ telomer tedavisi için denek olmuştu. Bunun için kendisinden kan ve tükürük örneği alındı. Biyolojik yaşı hesaplandı. Altı ay boyunca Çin’de ‘astragallus’ bitkisinin kökünden yapılan bir hap kullandı. Hücrelerin kromozomlarının ucundaki telomer adı verilen sarmalı harekete geçiren bu tedaviden sonra kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Bunu neden yaptırdığını Ayşe Arman’a şöyle açıklamıştı: “Yaşlanma diye bir şeye inanmıyorum. Amacım 100’e, hatta 150’ye kadar yaşamak. Neden 100 yaşında konser vermeyeyim?” Erener bir dönem de İsviçre’de bir klinikte kök hücre nakli yaptırdı. Tüm bunların sebebi sadece uzun yaşam isteği mi yoksa genç eş mi?

İşte genç kalmak istemesinin nedeni

Sertab Erener ve Emre Kula 2015’te evlendi

Pop yıldızı 2015 yılında kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile evlendi. ‘Genç kalma isteğinin altında genç eş mi var’ sorusuna şöyle cevap vermişti: “Yok ya, bunları çoook önce kafaya takmıştım. Genetikle ilgili her şeyi manyak gibi takip ediyorum. Belki de çok hastalanmış, hastanelerde çok vakit geçirmiş biri olarak tekrar hasta olmaktan korkuyorum. Bilim ve teknoloji bana bu konuda ne sunuyorsa sonuna kadar kullanmak istiyorum. Bu konuda hiçbir korkum yok.”

Dişsiz Yıldız Tilbe ile 60 yaşındaki kraliçenin mesajı

Yıldız Tilbe’nin dişsiz, peruksuz, makyajsız, filtresiz-fotoşopsuz kareleri de herkesi şaşırttı, biraz da sarstı! Pozlarıyla ‘Doğallığın dibine vurdu’ yorumları alan Tilbe implant tedavisi görüyor. Dişleri takılmadan önce de böyle bir poz verip yayınladı. Ekibi bile pozları sayfada gördü. Yani “Yapmayın Yıldız Hanım, yayınlamayın” demeye vakitleri kalmadı. Zaten söyleseler bile Tilbe kendilerini dinlemiyor.

Yıldız Tilbe, Alejandra Marisa

Reklam gelirse şaşırmayın…

Tilbe bu karelerle filtresiz-fotoşopsuz yaşayamaz hale gelen bazı ünlülere kapak yaptı. Doğal hali büyük bir sempati topladı. Alkış aldı, özgüvenine şapka çıkarıldı. Aralarında oyuncu Seda Bakan’ın da olduğu isimler ‘Yıldız Tilbe yalnız değildir’ diye dişsiz karelerini bile yayınladı. Yakında bir diş macunu ya da kozmetik markasından reklam alırsa hiç şaşırmayın. Çünkü dünya ‘ters köşe yapma’, ‘bu da sana kapak olsun’ deme dünyası… Kusursuzluk artık sıkıyor. Kusurdaki güzellik keşfediliyor. Arjantin’deki güzellik yarışmasında birinci seçilen 60 yaşındaki Rodriguez bile bakın ne diyor: “Kadınların sadece fiziksel güzelliği değil, başka değerleri de temsil ettiği yeni bir dönemi başlatıyoruz. Esas güzellik bu.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.