Tarkan’ın mega yatı, Erçel – Sabancı çiftinin tatil rotası, sosyetede kim kiminle nerede

Yaz tatili sezonu başlıyor... Ünlüler de planlarını şimdiden yaptı. Bodrum, Çeşme, Yunan Adaları, Güney İtalya ve Fransa favori mekanları... Peki kim, kiminle nereye gidecek? İsim isim tam listesi burada.

11 Mayıs 2024
Hande Erçel-Hakan Sabancı çifti yine uzun uzun seyahat edecek (solda). Tarkan ailesiyle rahat tatil yapabilmek için yat aldı

* Tarkan ailesiyle rahat tatil yapabilmek için bir mega yat yaptırmış. Yat önümüzdeki ay kendisine Marmaris’te teslim edilecek. Tarkan milyon euro’luk yatıyla haziranda ‘Mavi Yolculuk’a çıkacak. Ailece İspanya, İtalya, Fransa sahillerini gezecekler. Yatın dekorasyonunu da eşi Pınar Tevetoğlu yapmış.

* Yeni teknesine kavuşacak olan diğer bir isim de Kıvanç Tatlıtuğ. Oyuncunun aynı zamanda Selimiye, İzmir-Dikili taraflarında arsalar aldığı konuşuluyor. Kafasında bir çiftlik evi hayali varmış.

* Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ve çocuklarıyla Çeşme’yi tercih etmiş. Yine Çeşme’de göreceğimiz ünlüler arasında Kenan Doğulu-Beren Saat, Ebru Şahin-Cedi Osman, Gupse Özay-Barış Arduç çifti var. Zaten Barış Arduç bu yaz Çeşme’de Hande Erçel’le sinema filmi çekecek.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı bu yıl dümeni Akdeniz’e kıracak

* Hande Erçel Çeşme’deki film çekimlerin öncesi ve sonrasında sevgilisi Hakan Sabancı’yla tatillere çıkacak. Sevgili oldukları 1.5 yıl içinde 20’ye yakın ülkeye giden çiftin yeni rotası tekneyle İspanya, İtalya, Fransa sahilleri ve Yunan Adaları. Çünkü Türkiye’de paparazzilere yakalanmak istemiyorlar.

* Birce Akalay ile Hakan Kurtaş çifti Bodrum’u mesken tutacak. Son 3 yıldır yaz-kış Bodrum’da kalıp tek kare fotoğrafları çekilmeyen diğer ünlü çift, Sıla ile sevgilisi İlker Kaleli. Sıla magazincilerin “Nasıl oluyor da, sizi çekemiyoruz” sorusuna şöyle cevap verdi: “Çünkü evden dışarı çıkmıyoruz.”

Demet Özdemir’in Atina’daki evi

* Demet Özdemir, 2 yıl önce Atina’dan aldığı evinde sevgilisi Kadir Güneş’le, tatil yapacak. Ancak bu kadarla kalmayacak. Diyor ki “Vizemin olduğu her yere gitmek istiyorum.” Eee tabi, sevgilinin özel uçağı var. Ve Demet Özdemir’in bir dediğini iki etmiyor.

* Şarkıcı Tan, Bodrum-Gümüşlük’te butik bir otel açmış. Bungalov evler, müzik stüdyosu, nefis bir plajı, yoga merkezi varmış. Mutfak ise vegan. Müzik dünyası Tan’ın otelini konuşuyor. Gitmek için sıraya girenler var.

Tan’ın oteline rezervasyon yaptırmak isteyenler kuyruk olmuş

* Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Mert Demir gözlerden uzak bir tatil yapmak istedikleri için Uzakdoğu’yu tercih edecekler. Bu arada Sarıkaya’nın Kaz Dağları eteklerindeki villasında kısa bir tatil planları da var.

* ‘Yalı Çapkını’nın yıldızı Afra Saraçoğlu “Karar aldım, bu yaz çalışmayacağım. 2.5 ay tatil yapacağım” diyor. Sevgilisi Mert Ramazan Demir ile tekne kiralayıp mavi tura çıkacaklar. Ayrıca Avrupa’nın çeşitli kentlerinde düzenlenen konser ve festivallere biletler almışlar.

* Sosyetemiz ise daha çok Yunan Adaları ve Monaco’da olacak. Bodrum’daki lüks evlerini sezonluk 15-20 milyon liraya kiraya verip adalara gidenler çoğunlukta. Feryal Gülman diyor ki; “Bodrum’da o acayip fiyatlara maruz kalacağıma Monaco’da kraliçeler gibi yaşıyorum.” Türkbükü’ndeki bazı lüks plajlarda şezlong fiyatları aylık 30 bin lirayı bulmuş. Plaja girişlerin 3 bin lira olduğu yerler var…

* “Teknelerde otellerde yapılan tatiller beni çok sıkıyor” diyen Ajda Pekkan, 12 Haziran’daki stadyum konserinin ardından soluğu Bodrum’da, dekorasyonu yeni biten villasında alacak. Kendisine kardeşi Semiramis Pekkan da eşlik edecek. Süperstar tatil 10 günü geçtiğinde sıkılmaya başlıyormuş.

* Bu yaz yoğun bir konser programı geçirecek olan Gülşen ve Hadise’nin tatil rotaları da yurt dışında. Gülşen, İspanya’daki evinde yorgunluk atacak. Hadise’nin tercihi yine İtalya kıyıları.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.