Ünlülerin emlak işleri… Kim nerede hangi evi alıyor, satıyor, yaptırıyor

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin Londra'daki evlerinde tuvalet sorunu... Ajda Pekkan Girne'deki dairesini 38 milyon liraya sattı... Can Yaman, İtalya'dan neden ev almıyor?

27 Ocak 2024
(Sol alttan, saat yönünde) Can Yaman, Ajda Pekkan, Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel, Demet Özdemir yurt dışında emlak alan ya da kiralayan isimlerden

Kıbrıs’taki dairesini 38 milyon liraya sattı

Ajda Pekkan, Girne-Zeytinlik’deki lüks dairesini sattı. Yakınları Pekkan’ın gayrimenkul konusunda son derece akıllıca yatırımlar yaptığını söylüyor

Bahçeköy’deki 900 metrekarelik villasını “Anılarımla dolu” diye satmaktan vazgeçen Ajda Pekkan bu arada hayli kazançlı bir gayrimenkul işine imza attı. KKTC-Girne’de aldığı 800 metrekarelik lüks dairesini 38 milyon liraya sattı. Paranın bir bölümünü de Bodrum’daki villasının inşaat ve dekoruna harcadı. Süperstar bundan böyle yılın 8-9 ayını Türkbükü’nde geçirecek. Evin bitmemiş halini görenler “Saraydan öte” yorumunu yapıyor. Çünkü Pekkan villasının perdelerine kadar titizleniyor, mağaza mağaza geziyor, sıkı pazarlık yapıyormuş.

Londra’daki evde taharet musluğu sorunu

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, Londra’daki evlerinin tüm malzeme ve eşyalarını Türkiye’den götürdü. Tek sorunları tuvalet!

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti. Daha önce kirada oturuyorlardı. Korel evden yaptığı paylaşımlarda eşyaları, malzemeleri Türkiye’den seçtiklerini özellikle belirtiyor. Ancak tuvalet konusunda problem yaşamışlar. Türk tipi klozet yaptırmalarına izin verilmemiş. Kentte, musluk suyu kullanıldığı için bunun şebekeye karışma riski nedeniyle taharet musluğu yasakmış. Ama Korel, bir Türk markası sayesinde bu sorundan kurtulmuş. Bu arada Londra’daki Türkler’in, WhatsApp gruplarındaki konulardan biri de Bergüzar Korel’in evine ne yaptırdığı, nereden neler satın aldığı.

Atina’daki villasına yerleşti

Demet Özdemir, Atina-Glifada’daki evinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı

Demet Özdemir, bir süre önce Yunanistan’ın başkenti Atina’dan 1 milyon Euro’ya aldığı dubleks villasına yerleşti. Glifada bölgesinde bulunan bahçeli evinin dekorasyon için de binlerce Euro harcayan oyuncu, yılın 4-5 ayını burada geçirmeyi planlıyor. Kışları Atina, yazları Mikonos’ta bir düzen kurmaya hazırlanan Özdemir, Zekeriyaköy’de de çok şık bir villası var.

Paris’te Türk ustaları istemiş

Tuba Büyüküstün’ün Paris’te iki dairesi var, biri kirada

Tuba Büyüküstün’ün, Paris’in en şık caddelerinde (St. Germain) iki dairesi var. Birinde kendisi de oturuyor, diğerini büyük bir tadilatın ardından kiraya verdi. Kızları Maya ve Toprak’ın eğitimi nedeniyle Paris’te yaşayan Büyüküstün, tadilat ve dekorasyon konusunda öylesine titizmiş ki kılı kırk yarıyormuş. Paris’te yaşayan Türk ustalarla çalışmayı özellikle tercih etmiş.

İtalya’da kiracı, yatırımları Türkiye’de

Yıllardır İtalya’da kariyer yapan Can Yaman ise yatırımlarını Avrupa’da değil Türkiye’de

2019’dan bu yana İtalya’da kariyer yapan Can Yaman’ın, Roma’dan ev aldığı iddia ediliyordu. Sezonluk dizilerle 900 bin euroya anlaşan, 3 ayrı yapımda başrol oynayan ve art arda reklam çeken Yaman, İtalya’da kiracıymış. Tüm yatırımlarını da Türkiye’den yapıyormuş. Avrupa’nın ardından ABD’de kariyer planları yapan Yaman’ın vergilerini ülkesine ödediğini hatırlatalım. Bu arada İtalya’daki ev kirası ve masraflarını sözleşmesi gereği yapımcısı ödüyormuş.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.