Yasak aşkın yaşandığı o yazlığa ne olacak?

Bu hafta magazin dünyasına yazlıkta başlayan yasak aşk, 40 yaş küçük sevgiliyle evlilik planı ve estetik damga vurdu. İşte gündemdeki üç olayın perde arkası...

1 Ekim 2023
Kenan Tosun - Ümran Seyran Nişantaşı'nda görüldü (fotoğraf: Snob Magazin). Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisine evlenme teklif etti (sağda, üstte). Bestemsu Özdemir "Estetiğim yok, benim yanaklarım hep böyleydi" dedi (sağda, altta)

Oyuncular arasında dört estetik trendi

“Estetik yaptırmıyorum, çünkü mimiksiz oyuncu olmaz” diyen Bestemsu Özdemir’in son paylaşımı bir kez daha “Oyuncular bunu kendine neden yapar” sorusunu gündeme getirdi. Daha doğrusu, konuyu tartışmaya açan sosyal medyaydı.

Bestemsu Özdemir yüzünde en ufak bir estetik müdahalenin olmadığını söyledi

Yanak yağlarını aldırdığı (bişektomi), dudaklarına dolgu yaptırdığı konuşulan Özdemir durumdan memnun. Kendisini beğeniyor. Estetik iddialarını reddediyor. Dudak ve yanaklarının çocukluktan bu yana aynı olduğunu, yüzüne iğne bile değmediğini söylüyor. Ama eski karelerine bakarsanız durum farklı.

Oyuncular arasında en moda dört estetik trendi; bişektomi, Fransız askısıyla göz çevresini çektirme, dolgu dudak, dolguyla çene hattı yapma (jawline). Böyle paketlerin sunulduğu ünlü merkezlerde fiyatlar 250 bin liraya kadar çıkmış. Bazı menajerlerin oyuncularını estetiğe zorladığı, oyuncuların kozmetik reklamları kapmak uğruna estetik yaptırdığı, çoğu yönetmen ve yapımcının “estetikli oyuncuların” üzerini çizdiği ortamda doğal kalmayı başaran üç beş yıldız kaldı.

40 yaş farkla evlenir mi?

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a yüzük takarken sertifikayı da “pırlanta gerçek” diye gösterdi.

Magazinin en çok konuştuğu konulardan biri de beş kez nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil’in (66) kendisinden tam 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’a kameralar önünde evlilik teklif etmesiydi. Erbil önce yüzüğü taktı, sonra sevgilisinin “Şimdi elimi öp” komutunu yerine getirdi, ardından tektaşın sahte olmadığını kanıtlamak için sertifikasını çıkardı. Gülseren Hanım yüzüğünü kameralara gösterirken “Biz görmüş geçirmiş, görgülü insanlarız” dedi.

Sevgilisinin 30 yaşlarındaki bir erkek gibi olduğunu, kendisini çok mutlu ettiğini de söyledi. Peki Erbil gerçekten evlenir mi? En yakınları şöyle diyor: “Ne evlenmesi, Mali bu. Şimdilik keyifli. Şovunu yapıyor. Eski eşleri onun akıl hocaları. Onlar istemiyor, çocukları da karşı. Mali ailesinin sözünden çıkmaz.”

Evler boşaldı, takipçisi arttı

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un evli babası Kenan Tosun aşk yaşamaya başladı. Sevgililerin bu karesi Nişantaşı’nda tesadüf eseri çekildi. Gerçekler görüntünün ardından ortaya çıktı. (Fotoğraf: Snob Magazin)

Gelelim Serenay Sarıkaya’nın yaşam koçu annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un emekli babası Kenan Tosun’un, Kaz Dağı eteklerindeki yazlıkta başlayan yasak aşkına…

Olay şöyle gelişti: Torunlarını sevmek için kızları Cansu Tosun’un yazlığına giden Serpil-Kenan Tosun, aynı sitede evleri olan Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Hanım’la tanıştı. Ailecek görüştüler, birbirlerine misafir oldular. Yaz bitti, herkes evine döndü. Ama Kenan Bey’in aklı Ümran Hanım’da kaldı. Ümran Hanım da kendisine karşı boş değildi.

Derken Kenan Tosun 35 yıllık eşi Serpil Tosun’a “Bu evlilikte affını istiyorum” diyerek evi terk etti. Sevgililer aynı evde, boşanma davası yakında. Şokta olan Serpil Hanım kızı Cansu Tosun ve yakınlarının desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor, “Nasıl oldu da anlamadım” deyip duruyormuş.

Skandalın patlamasından sonraki duruma geçelim… Serenay Sarıkaya annesine kızgın. Yazlık evlerini kapatmayı planlıyor. Bu soruyla karşılaşmamak için sosyal hayattan bir süreliğine çekilme kararı aldı. Muhabirlerin konu hakkındaki sorularıyla karşılaşmak istemiyor.

Cansu Tosun da üzgün. Instagram’da takip ettiği Serenay Sarıkaya’ya engeli basmadı. Yakın çevresine “Onun ne suçu var, herkes kendi yaşadığından sorumlu” diyormuş. Ve annesine travma yaşatan yazlık eve bir süreliğine gitmeme kararı almışlar. Yaşam koçu Ümran Hanım, Instagram’da “Yaşam koçuymuşsunuz. Size bir şey danışacağım. Bir arkadaşım eşime göz dikti, ne yapmam gerekir?” sorularıyla karşı karşıya… Hiçbirini silmiyor. Takipçisi olaydan sonra günden güne artıyor.

Serenay Sarıkaya annesiyle ilgili sorularla karşılaşmamak için bir süre kendini geri çekme kararı almış

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.