Yaz aşksız geçmedi: Tuba Ünsal kimin teknesinde tatil yapıyor, Arzum Onan iş insanı sevgilisiyle nasıl tanıştı

Haziran ayına girerken “Bakalım bu yaz hangi aşklara gebe” demiştik… Ünlüler dünyası elbetteki ki bu sıcakları boş geçmedi. Kimi aradığı aşkı tatilde, kimi sahnede kimi de “Doğru dürüst adam yok ki” diye şikayet ettiği bir anda buldu.

31 Ağustos 2024
  • 10Haber news

Adadan geldi, aşkı buldu

‘Survivor’da aylar süren mücadelesinden dönen Aleyna Kalaycıoğlu kendini Çeşme’nin kızgın kumları ve serin sularına attı. Adı oyuncu Doğukan Güngör’le aşk dedikodusuna karıştı. Ama ters düştüler. Bir de üstüne küstüler. Ardından rapçi sevgili buldu: Canbay’a aşık oldu. Aleyna “Çok mutluyum, nazar değecek diye korkuyorum” dedi. Canbay görüntülendikleri an objektiften kaçtı.

“Düzgün adam yok” diyordu…

Hafsanur Sancaktutan yaz başında yöneltilen özel hayat sorusunu “Doğru dürüst adam yok ki” diye cevaplamış, sözleri gündem olmuştu. Tam bir ay sonra aradığı adam karşısına çıkıverdi: Kubilay Aka… Birlikte poz verdikleri sırada Kubilay Aka sevgilisilinin sözlerini şöyle ti’ye aldı: “Adam kalmamıştı ya…”

Çilingir sofrasından ilan-ı aşk

Hande Doğandemir, mimar Emre İzer’le aşkını bir çilingir sofrasından ilan etti. Kadehler eşliğinde “Geldi gönlümün efendisi” notunu düştü. Bu arada Emre Bey, ünlüler dünyasına alışık. Şebnem Bozoklu’nun eski eşi. Doğandemir’in kalbi ise ihanet yüzünden yaralıydı.

Bir dakikada 25 öpücük

Özge Özacar

Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısındaki pozlarıyla gündemde olan Özge Özacar’ın, Oğuz Özmen adlı bir sevgilisi olduğunu Bodrum tatili sırasında öğrendik. Fotoğraflarını çeken Umut Ünver şöyle söyledi: “Böyle aşk görmedim. Özge Özacar, bir dakika içinde sevgilisini 25 kez öptü, rekor kırdı.” Bu arada çifte yakın çevre diyor ki; Özge deli gibi aşık. Gözü kimseyi görmüyor.”

Hintli milyarder sevgili

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan Tuba Ünsal, dünyaca ünlü Hintli zengin Shirish Saraf’la aşk yaşamaya başladı. Beyefendinin Türkbükü’nde demirli lüks teknesinde verdiği partide tanışmışlar. Sonrasında Tuba Ünsal meşhur teknede tatil yaparken de görülmüş. Teknenin kendisi de çok meşhur. Şöyle ki bir zamanlar Hollywood’un efsane çifti, Elizabeth Taylor-Richard Burton’a aitmiş.

Bodrum’da nasıl yakalanmadılar?

Mehmet Aslantuğ’la 27 yıllık evliliğini 1 yıl önce bitiren Arzum Onan, Amerika’da yaşayan iş insanı Orkan Özkan’la aşk yaşamaya başladı. Aslında her ikisi de evliliklerinden önce, Ankara’dan tanışıyormuş. Orkan Bey, Arzum Onan’a lise yıllarından beri hayranmış. Boşanınca yakınları aracılığıyla görüşmek istemiş ve aşk başlamış. Çift, bu yaz Bodrum’da tatil yaptı. Ama gözlerden uzak olmayı tercih ettiler. Kimsenin fotoğraflarını çekemeyeceği yerlerde bulundular. Bozcaada’da arkadaşlarıyla tatil yapan Mehmet Aslantuğ ise yalnızdı.

Bu kez evleniyorlar

Oyuncu Devrim Özkan, Galatasaraylı sevgilisi Lucas Torreira’ya yeniden döndü. Hatırlarsanız evlenmelerine birkaç ay kala kavga edip ayrılmışlardı. Ayrılıkla ilgili iddia şuydu: ‘Devrim Özkan kredi kartı harcamasını artırınca Torreira sinirlendi. Öyle bir kavga ettiler ki seslerini komşuları bile duydu.’ Özkan haberleri yalanladı. Ayrılığın üzerinden bir yıl geçmemişti ki, birbirlerini takibe aldılar. Devrim Özkan sevgilisi Torreira’yı yenildikleri son maçında tribünden izledi. Şans öpücüğü verdi. Galatasaray’ın elendiği maçın çıkışında ise şöyle söyledi: “Torreria harika oynadı, kısmet değilmiş.” İşte kaybeden aşkta kazanırmış… Çiftin yakında nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Bu aşkta tatil bitmez

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin de kısa süren yalnızlığına iş insanı Burak Ateş’le son verdi. Burak Bey’in teknesinde sık sık görüntülenmeye devam ediyorlar. Ama Burak Bey’in işi biraz zor. Çünkü Türkiye güzelimiz yılın 6-7 ayını tropikal adalarda tatil yaparak geçirmek istiyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.