Penisim artık kaybolmuş olsa da yarışmada yine de sallamaya çalışacağım

Araştırmacı mizah yazarınız Serdar Turgut, İngiliz televizyonunda yayınlanan Naked Attraction adlı yarışmaya katılmaya karar vermiş.

7 Temmuz 2023

Yarışmanın varlığından şiddetli, hızlandırılmış ve travmatik de olması gereken bir evrim geçirerek aniden eşcinsel olmaya başlamış olan arkadaşımın gönderdiği mesajdan sonra haberdar oldum.

ben arkadaşımdaki bu, bence hızla adapte olunursa güzel de olabilecek değişimi izlediğimde, eşcinsel olmanın doğuştan gelen, genlerle ilgil bir özellik olduğu yolundaki görüşlerimde ister istemez bir değişim de olmaya başladı.  eğer arkadaşımdaki değişimi göz önüne alacaksak meğer insan doğuştan öyle olmasa da sonradan da eşcinsel olabiliyormuş diye düşünmeye de başlıyorum.

***

Durum eğer böyleyse o zaman da geçenlerde durup dururken eşcinsellere çok kızdığı ve onları fena halde azarladığı bir video yayınlayan Buket Aydın bile haklı dememiz gerekecek.

Videoda Buket hanım LGBT insanlarının orada burada erkek erkeğe kadın kadına öpüşerek insanları LGBT olmaya teşvik ettiklerini düşünüyor. Eğer arkadaşım bunca yıl sonra teşvik olabildiyse onlar da teşvik olabilir mi demem gerekiyor yani şimdi.

Buket hanım konuşmasında öpüşmelerini gözümüze gözümüze gözümüze sokuyorlar diye vurgu da yapmış, bence bu da bir tür Freudcu sürçme olmuş. Yani onların öpüşmelerini sokabilecekleri alternatif  ve bence daha uygun olan  yeri açıkça söylememek için kendini tutmuş yerine ‘gözümüze’ demiş.Ne yapacaksınız sinirli ,yanlış ve sıkıcı düşüncelerle dolu olmasına rağmen kadın yine de nazik.

***

Neden arkadaşım sadece bir yarışmayla ilgili mesaj atmış olmasına rağmen bu lüzumsuz düşüncelere daldım diye sorarsanız.onu da anlatayım.

Yarışmanın adı ‘Naked Attraction’ (Çıplak Cazibe). Tanıtım filmden anladığım kadarıyla bu programa yarışmacılar anadan doğma çırılçıplak katılıyorlar ve onların aksine kıyafetli olan başka yarışmacılar da onların vücudu hakkında yorumlar yapıyorlar. Böyle bir şey işte. İsteyen buna yarışma programlarının post moderni diyebilir veya isterseniz nihilist yarışma da derseniz ben bunlara itiraz etmem.

tanıtım filminde çıplak yarışmacılar tarafından sallanan haddinden fazla penis görüntüsü oluğundan ve bu penislerin bazıları son derece fantastik boyutlu da olduğundan, örneğin ben bir penisi gördüğümde bunun çıplak insanlar arasında olması gereken bir yarışmaya yanlışlıkla katılmış çıplak bir filin bile olduğunu düşündüm, bu tanıtım filmini bana gönderen arkadaşımın sadece bu görüntüler nedeniyle İngiltere’de yayınlanan yarışmayı büyük ilgiyle takip ettiğine de eminim. (tabii bu arada sallanan penis görüntüsünde haddin ne olduğu, sayıyı kaçla sınırlayacağız, haddinden fazla diye yazmış olmama rağmen  bu konuda da hiç bir fikrim yok)

***

Tabii arkadaşımın benim bilmediğim çok şiddetli bir meme fetişi de yoksa onda penislere ilgiyle bakma eğilimi olduğu yorumum doğru olmalı. Çünkü yarışmaya katılan çıplak kadın yarışmacılar çaresizlikten sadece memelerini sallıyorlar.  Tabii hiç bir sallanan memenin  sallanan ve havada çemberler çizdirilen penislerin yarattığı fantastik duyguları  insanda uyandırması mümkün değil.

***

Ben her boka maydonoz bir Dadaist olmayı hedeflediğimden yarışmadan haberdar olur olmaz İngiltere’deki şirketi aradım yarışmacı olabilir miyim diye sordum.

‘tabii ki olabilirsiniz sadece bize çırılçıplak bir fotoğrafınızı yollayın önceden’ dedi telefondaki kadın.

Ben bunun üzerine yarışmalarının paralimpik versiyonu olup olmadığını da sordum.

Kadıncağız neden  sordunuz diye sorunca da ben durumu anlatmak zorunda kaldım.

***

Bu yazıları okuyanlar açısınan tekrar olacak ama kadına şunları aynen söyledim:

‘Benim artık penisim yok, kendisi ortadan kayboldu. bunun nedeni penisim beynim ile kurduğu diyalogda beynimdeki fetişistik arzuların bana zarar verebileceğinden korkmuş ve onları gerçekleştirmemi engellemek için intihar ederek ortadan kaybolmayı seçmiş. Artık bir penisim olmadığına ve programın tanıtım filminde sallayabileceğim bir şey bulunmadığına göre benim  Naked Atttraction’un  paralimpik versiyonuna katılmam daha uygun olacak  diye düşündüm’.

***

Kadın bunları duyunca ‘Siz çıldırdınız mı bizce siz bu programın starı bile olursunuz onca penisli arasında penisi bulunmayan bir erkeğin bulunması inanılmaz  güzel olur sizi hemen ana programıza bekliyoruz ve üstelik tanıtımda sizin artık var olmayan  penisinizi  sallamaya çalışırkenki  halinizi gösteren videoyu da yayınlarız  bu da mükemmel olur’ dedi bana.

Kadından bunları duyunca hem yarışmaya katılacağım için mutlu oldum hem de geçmişte penisimin olduğu günleri de hatırlayarak  nostaljik hüzünle de doldum.

penisimin hala olduğu günlerde yarışmaya katılıp onu sallayabilseydim bile ortaya pek fazla görüntü çıkamayacağını hatırladığımda, varken bile yokmuş hissi  yaratan bir  penisin sonunda gerçekten ortadan tamamen kaybolmuş olmasına da sevindiğimi bile söyleyebilirim. 

Katılacağım yarışmada beni mutlaka izleyeceğinizi umuyorum.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.