Dadacı araştırmacı mizah yazarınız olarak 7/24 görev başındayım

Araştırmacı mizah yazarınız, Sopranos dizisinden birisi kendine OnlyFans'da sayfa açınca heyecanlanmış ama sonra umduğu kişi olmadığını anlamış.

6 Eylül 2023

Türkiye’nin ilk ve tek dadacı araştırmacı mizah yazarı olarak 7/24 görev başında olmanın bana nasıl bir sorumluluk yüklediğini bilmem tahmin edebiliyor musunuz?

Bazıları benim Dadacı olamayacağımı çünkü bu akımın 20. yüzyıl dünya savaşlarıyla gelen yıkımın, boğulma hissini ve umutsuzluğundan kaynaklanan bütün düzenlere başkaldırma ve mantıksızlığa sarılma akımı olduğunu söylüyor.

***

Ben de onlara ne olmuş yani ben de 60 küsur yıldır Türkiye’de var olmaya çalışan bir insanım yani bende de var bu boğulma duygusu ve mutsuzluk hissi. ve özellikle son yıllarda bana dayatılmaya çalışılan ‘manalardan’ sonra ben de manasızlığa sarılmaya başladım. Anlayacağınız  ben ‘tarihsel’ Dadaya da sahip çıkan tam bir modern dadacıyım.

***

son cümlemi hemen düzelteyim. ben tarihsel dadaya sahip çıkan tam bir modern değil post-modern bir dadacıyım. (bu modern ve post modern ayrımı üzerine şu aralarda bir kitap da yazıyorum ve evet ancak bir dadacı yeni öğrenmeye başladığı çağdaş sanat üzerine kitap yazmaya girişebilirdi. bu bir düşünürün dediği gibi keman çalmayı öğrenirken senfoni orkestrasında solo çalmaya talip olmak gibi bir şey)

***

Dadacı araştırmacı mizah yazarı olarak tipik günüm şöyle geçebiliyor: baştan ülkenin geneline çok önemli, çok anlamlı gelebilen tüm haberler ve gelişmelerle bağlantımı tamamen kestim. hatta içinde CHP, liderlik savaşı ve erken seçim geçen bir cümle duyduğumda bunu hemen kapatmakla kalmıyorum ayrıca sokağa çıkıp dadacı bir eylem olsun diye kusuyorum da.

***

ülkenin manalarından beynimi temizlediğim için ben bana daha önemli gelen, insanların manasız diye bir kenara iteceği haberlere özel önem gösteriyor ve tamamen bunlar üzerine düşünüyorum.

***

örneğin biraz önce  Soprano dizisinde rol almış Drea de Matteo’nun ‘only fans’ sayfası açtığını duyunca önce Dadaist bir heyecan yaşadım.

çünkü ilk önce ben onun Soprano dizisinde terapist Dr. jennifer Melfi  rolünü oynayan kadın oluğunu sanmıştım.

Bence Dr. Jennifer Melfi rolünü oynayan kadının bacakları son derece güzel ve seksiydi ve onları özellikle bir only fans sayfasında görmek dadacı olarak bence çok da manalı olacaktı.

***

evet böyle bir takıntım var. Hatta geçmişte bir ara İstanbul’da bir çok kadın terapisti acaba benzer güzellikte bacak bulabilir miyim diye ziyaret etmişliğim de vardır. çoğunda bulamadım bunu. Potansiyeli olanlar da nedense pantolon giymeyi tercih ediyordu. bu kadar fazla terapiste sorun olarak anlatacağım konu bulmakta hiç zorluk çekmediğimi de bilin. sonuçta hepsinin ortak görüşü benim acilen ciddi tedavi altına alınmam yolundaydı

***

Ama sonra fotoğraflarına bakınca aradığım bacakların Drea de Matteo’ya ait olmadığı ortaya çıktı

Fetişistik duygularım da çoşmuştu ve bu duygular dadacı bir tavırla birleştiğinde vahim sonuçlar doğurabilecek bir şeydi.Bunu deneyimlerle biliyorum

***

O bacakların sahibini mutlaka  bulmalıydım. Dr. Jennifer Melfi rolünü oynayan kadının Lorraine Bracco olduğunu bulunca işim de kolaylaşmıştı. Fetişistik duygularımı yatıştıracak yüzlerce fotoğrafını da buldum onun.

***

Lorraine dizide gösterdiği bacakların, Barbie filminde oynayan Margot Robie’nin ayaklarının yaptığı gibi, seyircide fetişistik duyguları çoşturduğunu biliyordu bence.

Çünkü bunu bilmeseydi şu fotoğraftaki pozu da vermesinin  başka hiç bir nedeni yoktu. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bacaklarının fetişistik algıya varabilecek  potansiyelinin farkında olmasaydı bu pozu absürt bile sayılabilirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.