Ülkemiz büyük bir tehdit altında

20 Aralık 2023

Salgın hastalık gibi hızla yayılan ve ülkenin geleceği için son derece  tehlikeli olan ahlaksızlık, geri zekalılık, kültürsüzlük ve zevksizliklerin yeni örneğini artık neredeyse her gün yaşamak zorundayız.

Eski Türkiye denen dönemde hayal bile edilemeyecek şiddette ahlakın ve zevklerin dibe vuruşunu yaşıyoruz yeni denen bu dönemde.

***

Düşünün ‘eski Türkiye’de ‘Televole’ denen magazinde sergilenen azınlık kültürünün bile ulusal  güvenlik için tehdit  oluşturabileceği uyarısı devlet yetkilileri tarafından yapılmıştı.

Şimdi ise bir şekilde ahlaklı davranmaya çalışanlar, zevk ve kültürü bir düzeyde tutmaya uğraşanlar nerdeyse azınlık gettolarına itilmişken ve toplum neredeyse ağırlıklı bir nüfus tarafından ahlaksızlık ve kültürsüzlük kısır döngüsüne mahkum edilmişken bunun aslında ne kadar korkunç bir tehdit olduğunu ve ülkenin geleceğini tehlikeye attığını söyleyen çıkmıyor. 

***

Düzey düşüklüğünün yeni örneklerini her gün görüyoruz demiştim ya, yanlış anlamayın, insan çöplüğü haline dönüştürülen sosyal medyada boy gösterenlere aslında kızmıyorum.

Fenomenlerin atası Sülün Osman hakime ‘bu memlekette Galata köprüsünü satın alınabileceğine inanan eşekler varsa ben de onlara köprüyü tabii ki satarım’ demişti.

sonra galiba bir de Aziz Nesin dediği var. usta yazar ‘bir memlekette eşek sayısı artarsa semerciler zengin olur’ demişti.

Bence tombul memesi ve şekilsiz vücuduyla canlı yayına çıkıp memesini ucundan gösteren vasat kız ve yatakta yorganın altından hayatında hiç kitap okumadığı belli olan gözlerle bakan varoşlu çift bu ülkenin semercileri artık. 

eşekler ise bunlara zevksizlik akan bu görüntüler için para ve hediye yağdıranlar.

***

Yorgan altında bakanlardan  erkek cinsi olanı artık insan çöplüğü haline dönüşen Tik Tok’taki canlı yayında 1 milyon beğeni olursa yatağın altındaki kadın cinsiyle romantik anlara başlayacağım dediği andan  itibaren onlara para yağmaya başlamış ve izlenmeleri  1 milyon 200 bine ulaşmış.

Düşünsenize hiçbir şey yapmadan sadece yan yana uyusalar bile görünümleri tahammül edilmez olan bu insanları bir de sevişirken  görmek isteyen en azından 1 milyon 200 bin eşek bulunuyor bu memlekette. 

***

bu bir şey değil. insan çöplüğünde arkasını dönmüş kadının canlı yayında  osurması için para yağdıran bir kitle bile var. bunu ayrı bir yazıda irdeleyeceğim çünkü bu, ahlaksızlık kültürsüzlük fırtınasına kapılmış bu ülkede yaşanan başka bir çürümeye de işaret ediyor.

***

bu tehlikeli gidişe kimin dur diyebileceği belirsiz ve bir çözüm yolu olup olmadığı da bilinmiyor. her gün yeni bir ahlaksızlık ile ortaya çıkan semercilerin sayısının da artması bekleniyor çünkü eşekler ordusu sırtlarına vurulan semerlerden pek memnun gibi. Semercilere beğeniler  atıyorlar, arkadaş oluyorlar ve buna insan gibi yaşam denecekse eğer yaşayıp gidiyorlar.

burada aslında 20’inci yüzyılı zaten kaçırmış olan bu ülkenin 21’inci yüzyılı da ıskalaması yaşanıyor maalesef. Kültürsüzlük ve ahlaksızlık yüzünden koskoca bir Cumhuriyet çökme tehlikesiyle  karşı karşıya. ülkenin siyasetçileri yerel seçim ile yatıp kalkıyor. Ne kadar acı ve komik.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.