Andre Agassi, Brooke Shields’ın oynadığı ‘Friends’ bölümünden sonra sinirden kupaları parçalamış

Oyuncu Brooke Shields, Friends dizisinde oynadığı eğlenceli sahne nedeniyle o dönemki erkek arkadaşı Andre Agassi'nin hışmına uğramış. Sahneyi beğenmeyen Agassi, Shields'a olan sinirini evdeki tenis kupalarından çıkarmış ve hepsini parçalamış.

Kültür Sanat 29 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Brooke Shields'ın Friends'teki bu sahnesi Andre Agassi'yi çileden çıkarmış.

ABD’li moda ikonu, oyuncu ve model Brooke Shields, şu sıralar hayatını konu alan iki bölümlük Pretty Baby belgeseli ve bu konu özelindeki söyleşilerle gündemde. The New Yorker’a konuşan Shields, eski kocası tenis süperyıldızı Andre Agassi’yle ilgili anısını anlatarak evliliklerindeki çalkantılı günlerden bahsetti. 57 yaşındaki oyuncu, dönemin en popüler yapımı ‘Friends’ dizisinde oynadığı bir rolün ardından Andre Agassi’nin evdeki tüm kupalarını parçaladığını açıkladı.

Olay şöyle gelişmiş: 1996’da ‘Friends’ dizisinde Joey Tribbiani karakterinin, rol aldığı ‘Days of Our Lives’ dizisindeki karakteri Dr. Drake Ramoray’a saplantılı şekilde aşık olan Erika’yı canlandıran oyuncu, The One After the Superbowl bölümündeki eğlenceli sahnelere imza atsa da sonu iyi olmamış. O dönem erkek arkadaşı olan Agassi, rol gereği karşısındaki erkeğin parmaklarını yaladığı sahne için çok sinirlenmiş. “Sahnede Joey’nin parmaklarını yalamam gerekiyordu, çünkü onlar bir dahinin elleri, ben onları yemek istiyorum ve ben bir deliyi canlandırıyordum” diyen Shields devamını şöyle anlattı: “Andre, seyirciler arasında beni izliyordu ve hışımla dışarı çıktı. Dedi ki ‘Herkes benimle dalga geçiyor. Bu davranışınla beni aptal yerine koydun’.”

Shields, Agassi’nin o dönem kendisi de açıkladığı üzere kristal meth kullandığını söyleyerek, yaşanan gerginliğin sebebinin o olabileceğini belirtti. Agassi, bu olaydan sonra eve gidip tüm tenis kupalarını parçalamış.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler