İmamoğlu: Artık ‘Kaybedenler’ değil ‘Kazananlar Kulübüyüz’

Sinop'ta katıldığı programda 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yani bize 'Kaybedenler Kulübü' diyorlardı, artık 'Kazananlar Kulübüyüz' biz. Milletçe kazanacağız. O işi biz 2019'da bitirdik" dedi.

Siyaset 2 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim gezileri devam ediyor. İmamoğlu bu çerçevede dün  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile birlikte özel uçakla Sinop’a geldi ve burada iki ayrı miting düzenledi.

İmamoğlu’nu havalimanında; CHP Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, CHP aday adayları ile il ve ilçe örgütleri karşıladı.

Engin Altay ile birlikte Gerze’ye geçen İmamoğlu, burada halka hitap etti. Daha sonra Erfelek ilçesine geçen İBB Başkanı İmamooğlu, Musa Can Meydanı’nda Erfelek halkıyla buluştu.

İmamoğlu’ndan Ümraniye’de seçim mesajı: ‘Her şeyi ben bilirim’ diyen kimse olmayacak

Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs’taki seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. “O’nu 14 Mayıs’ta yollayacağız” diyen İmamoğlu, şunları kaydetti:

“Memleket tam da bugün, 31 Mart’ı 1 Nisan’a bağladığı gece; yapılan hukuksuzluklara 2019’da ‘dur’ dedi. Başta hile yapmaya kalktılar, milletimiz onlara büyük bir tokat attı. Yani bize ‘Kaybedenler Kulübü’ diyorlardı, artık ‘Kazananlar Kulübüyüz’ biz. Milletçe kazanacağız. O işi biz 2019’da bitirdik. Akıllarını başlarından milletçe aldık, almaya da devam edeceğiz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.