Juventus kaçtı, Inter son dakikada yakaladı! Kırmızılar havada uçuştu

İtalya Kupası yarı final ilk maçında Juventus ve Inter Juventus Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. 83’te Cuadrado ile öne geçen Juve üstünlüğünü koruyamadı ve Romelu Lukaku’nun 90+4’te attığı golle maç 1-1 sonuçlandı. Son dakika golünden sonra saha karıştı, 3 kırmızı kart çıktı.

Spor 5 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Inter avantajı son anda kaptı

Ligde istediğini bulamayan iki takım Juventus ile Inter İtalya Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Eşleşmenin ilk ayağı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Juventus’un Kolombiyalı yıldızı Juan Cuadrado’nun 83’te bulduğu gol ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Juventus avantajı cebine atmış gibi görünüyordu. Ancak Juventus ceza alanına gelen son ortada sakar bir şekilde topa elle müdahale eden Bremer penaltıya sebebiyet verdi. Penaltı atışı için topun başına geçen Romelu Lukaku vuruşta hata yapmadı ve Inter, son dakika golüyle Milano’ya beraberlikle döndü.

Napoli'nin harika sezonuna Milan darbesiNapoli’nin harika sezonuna Milan darbesi

Golleri atanlar cezalı

Lukaku, golün ardından yaptığı sevinçle Juventus’lu oyuncuların tepkisini çekti. Taraftara yönelik bir hareket yapan Lukaku’ya müdahale eden isimlerden biri Cuadrado oldu.

Yaşanan arbede sonrası sarı kart gören Cuadrado, rövanş için cezalı duruma düşerken Lukaku da kırmızı kart görerek Milano’daki maçta takımını yalnız bırakmış oldu. Maçın ardından devam eden olaylar sonucu önce Cuadrado ardından Inter kalecisi Samir Handanovic kırmızı kart gördüler.

Juventus – Inter eşleşmesinde rövanş maçı 26 Nisan tarihinde Guiseppe Meazza’da oynanacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.