Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu

TFF 1. Lig'de kümede kalma savaşı veren başkentin köklü takımı Gençlerbirliği'nin bu sezonki 4. teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu.

Spor 6 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Sinan Kaloğlu, Gençlerbirliği'nin bu sezonki dördüncü teknik direktörü oldu.

100. yılını kutlayan Gençlerbirliği, TFF 1. Lig’de zor günler geçiriyor. İki takımın düşeceği ligde Denizlispor’un üstünde küme düşme bölgesinde yer alan Ankara ekibi, şu ana kadar 21 puan toplayabildi. Manisa FK deplasmanında kaybedilen 2-1 maçın ardından teknik direktör Mustafa Dalcı ile yolları ayıran Gençlerbirliği Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya vardı. Sinan Kaloğlu, bu sezon Gençlerbirliği’ni çalıştıracak 4. teknik direktör olacak. Sezona Metin Diyadin’le başlayan Gençlerbirliği, Taşkın Aksoy ve Mustafa Dalcı’dan sonra takımı Kaloğlu’na emanet etti. Ankara ekibinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüz, A takım teknik direktörlüğü için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu ve ekibine hoş geldin diyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”

Manisa'nın play-off inadı... Gençlerbirliği'nin umudu tükeniyorManisa’nın play-off inadı… Gençlerbirliği’nin umudu tükeniyor

Futbolu bıraktıktan sonra 2018’de Altay’ın altyapısında teknik adamlığa başlayan 41 yaşındaki Kaloğlu, geçen yıl Süper Lig’den düşen İzmir ekibinin başında 8 maça çıktı. Bu sezon 1. Lig’de Altay’ı çalıştıran Sinan Kaloğlu, 3 Şubat’ta Adanaspor’a kaybedilen maçın ardından görevinden ayrılmıştı.

Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı dönemi sona erdiGençlerbirliği’nde Mustafa Dalcı dönemi sona erdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.