CHP’nin ilçe binasına yazılan yazı polisleri harekete geçirdi

CHP Nilüfer İlçe Binası'nın duvarına yazılan bir yazı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Gece saatlerinde yazıldığı belirlenen ifadelerde CHP, terör örgütüyle ilişkilendirildi.

Siyaset 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki CHP İlçe Başkanlığı binasına önceki gece sprey boyayla yazı yazıldı. Sabah olduğunda ‘CHPKK İşbirlikçi Kemal’ yazısını gören partililer durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde şüphelilerin 2 kişi olduğunu belirledi ve yakalamak için çalışma başlattı.

CHP’nin terör örgütleriyle ilişkilendirilmesinin ve yazının kabul edilemez olduğunu söyleyen CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, “Ülkemizde geçmiş dönemlere baktığımızda bu tarz durumların fayda getireceği hiçbir süreç olmamıştır” dedi. Ayrıca Yılmaz, geçen haftalarda da ilçe binasının diğer yüzünde bulunan pankarta falçata ile zarar verildiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Turgut Özkan da “Emniyet güçleri bu işin takipçisi olacaktır. Biz de takipçisi olacağız. Bunu demokrasiye yapılan bir saldırı olarak görüyoruz. Bu saldırılar bizi yıldıramaz. Biz 14 Mayıs’ta seçimleri kazandıktan sonra bu atmosferden ülkemizi kurtarmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım failler en kısa sürede bulunup hak ettikleri cezayı alırlar”  diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'na göre CHP'nin bazı reklam filmlerini televizyonlar sansürlediKılıçdaroğlu’na göre CHP’nin bazı reklam filmlerini televizyonlar sansürledi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.