Reality şovdan Ryan Murphy evrenine: Kim Kardashian, American Horror Story’e katıldı

Dünya onu ve ailesini hayatlarını gözler önüne serdikleri reality şovu ile tanısa da Kim Kardashian özgeçmişine yeni başlıklar eklemekten vazgeçmiyor. Kardashian, 11 sezondur devam eden Ryan Murphy imzalı 'American Horror Story' dizisinin yeni sezonuna dahil oldu.

Kültür Sanat 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Kim Kardashian için gezegenin en popüler isimlerinden biri diyebiliriz. Markalar onunla işbirliği yapmak için sıralarının gelmesini bekliyor, onu ve ailesini tüm dünyaya tanıtan reality şovları ‘Keeping Up with the Kardashians’ sezonlarca izleniyor, 350 milyondan fazla insan Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafı iştahla bekliyor. Yarattığı kozmetik ve giyim markalarıyla milyon dolarlık bir imparatorluk oluşturdu.  Söyledikleri de giydikleri de yaptıkları da gündem belirliyor. Sosyal medya ve influencer dünyasının en büyük oyun kurucularından biri o.

Ve elinde bulundurduğu bu etki gücüyle hiç durmadan çalışıyor Kardashian. Onu daha önce aralarında ‘How I Met Your Mother’ın da bulunduğu birkaç yapımda küçük rollerde izlemiştik. Şimdi ise elini artırıyor ve ‘American Horror Story’nin 12. sezonun kadrosuna katılıyor.

Kim Kardashian’a özel rol

Ryan Murphy’nin yaratıcısı olduğu American Horror Story’i  korku, gerilim, fantastik ve doğaüstü unsurlar içeren bir dizi. Fakat aklınıza o klişe korku hikayeleri gelmesin. Dizi, kimi zaman mizahi yönü ve sürprizleriyle de seyircilerin beğenisini kazanıyor. Tabii ki bu beğeni de her sezonunda farklı bir hikaye anlatılıyor olmasının ve dolayısıyla yeni karakterler eklenmesinin de etkisi var.

Kim Kardashian da özellikle kendisi düşünülerek yazılmış bir rolü üstlenecek. Serinin yeni sezonu, yazar Danielle Valentine’ın yakında çıkacak olan romanı ‘Delicate Condition’dan uyarlanacak ve adı ‘Delicate’ olacak. 

Yapım ekibi Kim’in aralarına katılmasından memnun görünüyor.  Yapımcı Ryan Murphy, The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada, “Kim, dünyanın en büyük ve en parlak televizyon yıldızları arasında yer alıyor. Onu ‘American Horror Story’ ailesine davet etmekten heyecan duyuyoruz” dedi. Kardashian da yeni heyecanın duyurusunu Instagram hesabında, kan damlası emojilerinin yanı sıra ürkütücü müzik içeren bir tanıtım videosu ile yaptı. 

 

Türkiye'de sıradan bir gün: 'Kızılcık Şerbeti'ni bu hafta mahkeme kararıyla izleyebildikTürkiye’de sıradan bir gün: ‘Kızılcık Şerbeti’ni bu hafta mahkeme kararıyla izleyebildik

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.