Canan Kaftancıoğlu polemiği başlattı: ‘İnce’ hesapçı

CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Onlarınki menfaat ittifakı" diyen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kaftancıoğlu, "İnce hesapçı" göndermesi yaptı.

Siyaset 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada ‘Mecliste iki tane AKP olacağını’ söyledi. İnce, “Ali Babacan, Sadullah Ergin, Davutoğlu 2017 referandumunda ‘evet’ oyu kullandılar. Erdoğan bunları kandırmıştı. Şimdi CHP listelerindeler. Erdoğan tekrar kandırırsa ne olacak” dedi. Millet İttifakı için de ‘Menfaat ittifakı’ suçlamasını yaptı.

İnce’nin CHP’ye yönelik eleştirilerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İnce hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek” sözleriyle yanıt verdi.

CHP ile Memleket Partisi arasındaki 'Teklif geldi-Gelmedi' tartışması bir komediye dönüşmek üzereCHP ile Memleket Partisi arasındaki ‘Teklif geldi-Gelmedi’ tartışması bir komediye dönüşmek üzere

Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.