Bayern Münih’te Mane, Sane ve bütün mahalle birbirine girdi

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'ye 3-0 yenilerek tur şansını mucizelere bırakan Bayern Münih'te sular durmuyor. Alman devinin soyunma odasında yaşanan yumruklu kavga basına sızdı.

Spor 14 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mane ile Sane'nin saha içinde başlayan tartışması soyunma odasında yumruklu kavgaya dönüştü.

Bayern Münih son 10 yılda 10 şampiyonluk kazanarak Alman futbolunu domine ediyor. Ancak bu sezon saha içinde işler geçmiş yıllara göre daha kötü gidiyor. Borussia Dortmund ile şampiyonluk mücadelesi veren takımda teknik direktör Julian Nagelsmann’ın görevine son verildi onun yerine Chelsea’nin eski hocası Thomas Tuchel getirildi.

Haaland... Haaland... Haaland! Bayern Münih kabusu da bittiHaaland… Haaland… Haaland! Bayern Münih kabusu da bitti

Tuchel yönetiminde Dortmund’u mağlup ederek Bundesliga’da liderlik koltuğunu geri alan Bayern Münih önce Almanya Kupası’nda Freiburg’a elendi sonra ise Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Pep Guardiola’nın Manchester City’si karşısında 3-0’lık yenilgiyle darbe aldı.

Tuchel, maç sonu yaptığı açıklamada “Rövanşta duşa girene kadar mücadele edeceğiz” dese de Bayern Münih soyunma odasında yaşananlar işleri daha da zorlaştırdı. Yabancı basına yansıyan haberlere göre, Bayern Münih’in Liverpool’dan transfer ettiği Sadio Mane, Manchester City karşısında alınan yenilginin ardından takım arkadaşı Leroy Sane’nin yüzüne yumruk attı. Yıldız futbolcular birbirine girerken takım arkadaşları araya girerek olayların büyümesini engelledi.

Titanların mücadelesinde Manchester City, Bayern Münih'i ezdiTitanların mücadelesinde Manchester City, Bayern Münih’i ezdi

Mane’nin yumruğunun nedeni ise maç bittikten sonra başlayan tartışma sırasında Sane’nin kendisine hitap şeklinden hoşnutsuz kalmasıydı.
Takım Almanya’ya döndükten sonra Sane takım otobüsüyle havalimanından ayrılırken Sane ise özel araçla evine gitti.

Bayern Münih: Mane’ye para cezası verilecek

Bayern Münih, Sadio Mane’yi Hoffenheim maçı kadrosuna almadı. Alman devinden yapılan açıklamada Mane’ye ayrıca para cezası verileceği duyuruldu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.