Kim Min-jae Fenerbahçe’yi özlemiş

Bayern Münih'in savunma oyuncusu Kim Min-jae dünkü maçın ardından bir muhabirin Türkiye'yi özleyip özlemediğiyle alakalı sorusuna Fenerbahçe'yi özlediğini söyleyerek yanıt verdi.

Spor 25 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Kim Min-jae eski evini özlemiş.

Bayern Münih dün akşam İstanbul’da Galatasaray’a konuk oldu. Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında sarı-kırmızılıları 3-1 mağlup eden ekip puanını 9’a yükseltti ve liderliği perçinledi. Gruptaki ilk mağlubiyetini alan Galatasaray ilk yarıdaki oyunla rakibine kök söktürdü. Bu süreçte en fazla iş düşen isimlerden biri Kim Min-jae oldu. Min-jae takım arkadaşları arasında Rams Park tecrübesi olan yegane isimdi. Oyuncu daha önce Fenerbahçe formasıyla bu stadyumda forma giymiş, 2021-22 sezonunda oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Min-jae, o sezonun sonunda Napoli’ye geçtiğimiz sezonun sonunda da Bayern’e transfer oldu. Koreli, İstanbul’a Alman ekibi bünyesinde döndü ve Galatasaray’a rakip oldu. Min-jae dahil tüm Bayern savunmasının zorlandığı maç Almanların 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Daha iyi yenilemezsinDaha iyi yenilemezsin

Kim Min-jae maçın ardından stadyumdan ayrılırken Spor Arena muhabirinin “Türkiye’yi özledin mi?” sorusunu duydu. Oyuncu bir hayrana imza verirken soruya “Fenerbahçe’yi” diye yanıt verdi. Katar’daki Dünya Kupası sırasında da TRT muhabirlerinin benzer sorularıyla karşılaşan Min-jae Türkiye ve Fenerbahçe özlemini dile getiriyordu. Oyuncu geçtiğimiz günlerde bir Bayern Münih taraftarının Fenerbahçe formasını imzalarken görüntülenmişti.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.