Okan Buruk’a derbi öncesi zam

Galatasaray yönetimi yıllık 20 milyon TL kazanan Okan Buruk'un garanti ücretine yüzde 50 zam yaptı ve yıllık ücretini 30 milyon TL'ye çıkardı.

Spor 23 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Galatasaray'dan Okan Buruk'a zam.

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un maaşına iyileştirme yapıldı. Sabah’ta yer alan habere göre bir süredir devam eden görüşmelerin sonuna gelindi. Okan Buruk’un yıllık 20 milyon TL olan garanti ücreti yüzde 50 zamla 30 milyon TL’ye çıkarıldı.

Buruk, 2022-23 sezonu başında 1+1 senelik sözleşmeyle Galatasaray’ın başına gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüple ilk sezonunu şampiyon olarak tamamlayan deneyimli teknik direktör Şampiyonlar Ligi vizesi almayı da başardı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’la eşleşen Galatasaray bu grubu 3. sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu. Bu sezon ligin 17. haftasını 43 puan ve averajla 2. sırada tamamlayan sarı-kırmızılılar şampiyonluk için ezeli rakibi Fenerbahçe’yle çekişiyor.

Galatasaray taraftarı üç yıl sonra Kadıköy'deGalatasaray taraftarı üç yıl sonra Kadıköy’de

Okan Buruk yönetimindeki ekip bu pazar akşamı saat 19.00’da Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak. Karşılaşma Kadıköy’deki Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Buruk, Galatasaray’ın başında çıktığı iki Fenerbahçe derbisinden de 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Deneyimli isim pazar günkü kritik derbiye maaş zammı motivasyonuyla çıkmış olacak.

Üç büyükler: Türkiye Süper Lig'e evet, Avrupa Süper Lig'e hayır!Üç büyükler: Türkiye Süper Lig’e evet, Avrupa Süper Lig’e hayır!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.