Fenerbahçe Beko, Olympiakos’a duacı: Play-off geldi

Euroleague'in son haftasında Kızılyıldız deplasmanında uzatmaya giden maçı kaybeden Fenerbahçe Beko, Olympiakos'un Baskonya'yı yenmesiyle rahat bir nefes aldı ve ismini son 8 takım arasına yazdırdı.

Spor 14 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fenerbahçe Beko, maçın son dakikasında yaptığı hatalarla rakibine yakalandı.

Euroleague’in son haftasında Fenerbahçe Beko, Sırbistan deplasmanında Kızılyıldız karşısındaydı. Sarı lacivertliler maçı kazanırsa diğer takımların aldığı sonuçlara bakmadan 5. sırayı alacak ve Monaco ile eşleşecekti. Ancak olmadı.

Efes çok gergin! Bu kez otobüs kriziEfes çok gergin! Bu kez otobüs krizi

Maç boyu başa baş giden mücadelede ilk yarı 41-39 Sırp takımının üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda da çekişme sürdü. Esasında Fenerbahçe maçın sonuna avantajlı girdi. Ancak Dorsey’in yaptığı hücum faul ve kaçan fauller maçın uzamasına neden oldu. 79-79 biten karşılaşmada bu kez önde olan takım Kızılyıldız’dı. Son saniyede maç boyu takımın en iyisi olan Calathes’in attığı üçlük girmeyince Fenerbahçe Beko sahadan 91-89 yenik ayrıldı.

Dallas’ın ‘tanking’ kararı soruşturma altındaDallas’ın ‘tanking’ kararı soruşturma altında

Olympiakos kazandı, Fenerbahçe sevindi

Fenerbahçe’nin kaybetmesinden sonra gözler Yunanistan’a döndü. Olmpiakos kendi sahasında Baskonya’yı 86-78 yenmesi sarı lacivertlilerin derin bir nefes almasına neden oldu. Böylece play-off’a kalmayı garantileyen Fenerbahçe Beko’nun rakibi bugün oynanacak maçların ardından belli olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.