Roy Ailesi’nden satılık: Central Park manzaralı, 5+2 çatı katı, 29 milyon dolar…

HBO'nun Emmy ödüllü dizisi ‘Succession’da ekranlara gelen bir ev daha satışa çıktı. Roy Ailesi’nin ortanca çocuğu Kendall Roy’un Central Park manzaralı çatı katı dairesi 29 milyon dolardan alıcısını bekliyor. Beş yatak odalı dairede,  iki oturma odası, dört banyo ve özel bir asansör bulunuyor.

Kültür Sanat 21 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Entrika, ihanet, aile içindeki güç oyunları…  HBO’nun gözdesi  ‘Succession’ üç sezondur hakkını vererek izletiyor bu temaları. Emmy Ödüllü dizi, medya patronu Logan Roy’un imparatorluğunun kontrolünü ele geçirmek isteyen çocukları arasındaki çekişmeleri konu alıyor.

‘Succession’ evreni çok cazip gelse de bunca çekişme arasında Roy Ailesi’ne girmek çok akıllıca bir tercih olmayabilir. Yine de isterseniz ailenin ortanca çocuğu Kendall Roy’un üç katlı büyük çatı katı dairesini satın alabilirsiniz. Tabii 29 milyon dolarınız varsa…

Dizi final sezonuyla devam ederken, Jeremy Strong’un canlandırdığı Kendall Roy’un çatı katı dairesinin satışa çıktığı duyuruldu. Beş yatak odalı dairede,  iki oturma odası, dört banyo, özel bir asansör, heykelsi bir sarmal merdiven ve bir çatı terası yer alıyor.

Manhattan’da bulunan daire bölgedeki en yüksek bina. Yani ev, New York silüeti ve Central Park’ın manzaralı. Üç katlı ev için ilk olarak 2022’de 33 milyon dolarlık bir ilan açılmıştı ancak bu yıl mevcut fiyatına düştü.

Satılık daire, Manhattan’nın en yüksek binalarından biri.

Aslında izleyiciler ‘Succession’ evrenindeki konutların satışlarına alışkın.  Daha önce Natalie Gold’un canlandırdığı Kendall Roy’un eski karısı Rava’nın 6.711 metrekarelik dairesi, 2021’de 23,3 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Adrien Brody’nin canlandırdığı milyarder yatırımcı Josh Aaronson’ın evi olarak dizinin üçüncü sezonunda yer alan devasa bir Hamptons kompleksi de 2021’de 45 milyon dolara satılmıştı. Şimdilerde Kendall Roy’un evinin yanı sıra bütçesi biraz daha yüksek olanlar için ailenin diğer üyesi Roman Roy’un (Kieran Culkin) Yukarı Batı Yakası’nda bulunan dairesi de 38 milyon dolara satışta. 

Ayrıca ‘Succession’ dördüncü sezon dördüncü bölümünde pazarlık süreci çok hızlı biten bir satın alma süreci daha oldu. İzleyiciler, Logan Roy’un görüşmediği eşi Marcia Roy’a bırakılan Mannathan’daki evinin 63 milyon dolara satın alınılabileceğini  öğrendi.

Filmde Roy ailesinin net değerinden hiçbir zaman açıkça bahsedilmese de Forbes, Logan Roy’un net değerinin 18 milyar dolar olacağını ve bu da onu dünyanın en zengin 100. kişisine yaklaştıracağını tahmin ediyor. Dizin finaline adım adım yaklaşırken Roy Ailesi’nin akıbeti ne olacak bekleyip göreceğiz.

Rupert Murdoch, Succession’ı hiç seyretmemişRupert Murdoch, Succession’ı hiç seyretmemiş



10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.