Kevin Durant’tan evlilik gibi sözleşme! Ömür boyu…

NBA yıldızlarından Kevin Durant, kariyerinin başından bu yana anlaşmalı olduğu Nike’la hayat boyu sözleşme imzaladı. Durant, NBA tarihinde bu tarz bir anlaşmaya imza atan üçüncü oyuncu oldu.

Spor 30 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kevin Durant, Nike ile hayat boyu sözleşme imzalayan üçüncü isim oldu.

Phoenix Suns’ın yıldızı Kevin Durant, sponsoru Nike ile hayat boyu anlaşmaya imza attı. Durant bu anlamda LeBron James ve Michael Jordan’ın ardından benzer anlaşmaya imza atan tarihteki üçüncü isim oldu. Durant, 2007’de NBA’e dahil olduğu günden bu yana Nike’la işbirliği halinde. Nike şu ana kadar oyuncu için 15 özel ayakkabı üretti. 16. ayakkabı ise yolda.

Griner, tutsaklığı anlattı: Bir daha yurtdışına gitmem!Griner, tutsaklığı anlattı: Bir daha yurtdışına gitmem!

Durant anlaşmayı imzaladıktan sonra şu açıklamaları yayınladı: “Nike’la ilk sözleşmemi imzaladığımda bu anlaşmanın ne kadar uzun süreceğini düşünemedim. Hem yaratıcılık anlamında hem de sosyal anlamda mükemmel işler yaptık. Beraber dünyayı dolaştık ve sonsuza dek sürecek bir ortaklığa imza attık. Gelecek için heyecanlı ve böyle bir markayla çalıştığım için gururluyum.”

Hayat boyu anlaşma ayakkabı ve diğer basketbol aksesuarlarıyla beraber toplumsal ve hayır sever işbirliklerini kapsayacak. Nike’ın Global Pazarlama Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı John Slusher “Kevin Durant, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak 16 senedir Nike ailesinin önemli bir parçası. Yeni nesil sporculara birlikte hizmet etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Miami mucizesi... Play-off canavarı Bucks'ı yediMiami mucizesi… Play-off canavarı Bucks’ı yedi

Durant, bu sezon ortasında Brooklyn Nets’ten Phoenix Suns’a takaslanmıştı. Suns, Batı Konferansı play-off serisi ilk turunda Los Angeles Clippers’ı 4-1 ile saf dışı bırakmıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Boardroom (@boardroom)’in paylaştığı bir gönderi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.