Suudi Arabistan’da gündem Georgina’nın pozları

Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez çifti Suudi Arabistan’da gündemden düşmüyor. Bu seferki konu Georgina’nın bikinili paylaşımları.

Spor 10 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Bu kez de Georgina'nın bikinisi olay oldu.

Cristiano Ronaldo’nun Arjantinli model sevgilisi Georgina Rodriguez’le yaşadığı ilişki Suudi Arabistan’da olay olmaya devam ediyor. Son olarak Rodriguez’in sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları gündeme geldi.

Ülke yasalarına göre bu tarz pozları paylaşması yasak olan 29 yaşındaki modelin bu hareketi Suud vatandaşlar tarafından tepki gördü. Daha önce çifte ayrıcalık yapılmış ve evli olmayan bir kadınla erkeğin beraber yaşayamamasına ilişkin kanun esnetilmişti.

Ancak son paylaşım çift üzerinde tepkileri artırdı. Ortadoğu hukuku uzmanı James Dorsey ise Daily Star’a açıklamalarda bulundu ve giyim yasasında çeşitli esneklikler yapılmış olsa da bu tarz bir giyimin sorun yaratabileceğini söyledi.

Dorsey’ye göre Ronaldo’nun kız arkadaşına bir şey olma ihtimali yok ama bu paylaşımı Suud bir kadın yapmış olsaydı sonucun ne olacağı muallak. Dorsey, “Suudi Arabistan’ın yakın zamanda LGBTİ turistlerin ülkede hoş karşılanacağını söylediğini unutmayın, bu yüzden buna zarar vermek istemeyecekler. Asıl soru, Suudi bir kadın bikinili görünse ne olacağıdır. O noktada yasal ve toplumsal bir tepki görmek mümkündür.” diyerek ülkedeki iklimi açıklıyor.

Bir devrin sonu: Lyon’da Jean Michel Aulas dönemi bittiBir devrin sonu: Lyon’da Jean Michel Aulas dönemi bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.