Dursun Özbek’ten Volkan Demirel’e: Giydir birilerine Hatay forması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hatayspor'a yardımcı olmak için teknik direktör Volkan Demirel'e yaptığı teklifi açıkladı.

Spor 13 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Galatasaray Başkanı Özbek, TFF'de karşılaştığı Volkan Demirel'e yaptığı teklifi anlattı.

Galatasaray ile merkezi Almanya’da bulunan uluslararası yardım kuruluşu Stelp arasında depremzedeler için yardım anlaşması yapıldı. Anlaşmayla Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar için ilk etapta 1 milyon euro destek sağlanması öngörülüyor.
Nef Stadı’nda gerçekleştirilen anlaşmanın imza törenine, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların depremin birinci gününden itibaren sahada olduğunu belirterek “İlk aşamada acil barınma için 500 konteyner gönderdik. 250 kalıcı konut ve 10 tane de okul yapma sözü verdik. Galatasaray Kulübü bir şeye söz verdiğinde yapar” dedi.

56 yıl önce yıldızlar Türkiye'de böyle parladı56 yıl önce yıldızlar Türkiye’de böyle parladı

Depremzedelere yardım etmek için Stuttgart ile hazırlık maçı yapacaklarını duyuran Özbek Hatayspor Teknik direktörü Volkan Demirel ile arasında geçen diyaloğu açıkladı. Özbek şöyle konuştu: “Bölgeyle devamlı irtibat halindeyiz. Şehrin planlamasıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Federasyona gittiğimde Volkan Demirel’i gördüm. Ona aynı şeyi teklif ettim. ‘Biz gelip orada oynayalım’ dedim. Bütün sporcularının gittiğini söyledi. Ona ‘Sporcu olması önemli değil, birini bul Hatayspor forması giydir. Orada bir gösteri, dostluk maçı gibi oynayalım.’ dedim. Hatayspor Kulübü Başkanı da oradaydı. Onlar da sıcak bakıyorlar. Bunu geliştiriyoruz. Bölge insanının moralini yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Galatasaray’a şampiyon koçGalatasaray’a şampiyon koç

Icardi sorusuna ‘Konu bu değil’ yanıtı

Dursun Özbek, Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin takımdaki geleceğiyle ilgili soruya, “Evet Icardi önemli bir oyuncumuz. Icardi ile ilgili görüşlerimi başka bir toplantıda açıklarım. Bugünkü toplantının konusu, deprem felaketine uğramış bölgenin yaralarının sarılması” yanıtını verdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.