Wanda Nara’dan Icardi için ayrılık sinyali

Galatasaray’ın yıldız forveti Mauro Icardi’nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla ayrılık sinyali verdi.

Spor 2 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Icardi'nin geleceğiyle alakalı ipucunu eşi ve menajeri Wanda Nara verdi.

Wanda Nara – Mauro Icardi birlikteliği magazinel olarak çokça gündeme geldi. Aynı zamanda oyuncunun menajeri olan eşi Nara, bu kez yaptığı açıklamayla Galatasaray taraftarını üzdü.

Wanda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Tüm Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro’yu İstanbul’da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul’a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro’yu ikna etmek için Paris’teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile Ümit Özat sosyal medya üzerinden atıştıMauro Icardi ile Ümit Özat sosyal medya üzerinden atıştı

Mauro Icardi, şampiyonluğun ardından Galatasaray’da mutlu olduğunu fakat görüşmelerin yapılacağını vurgulamıştı. Oyuncu, ligde çıktığı 23 maçta 21 gol ve 7 asistle şampiyonluğun mimarı olmuştu. Mauro aynı zamanda “Aşkın Olayım” şarkısını taraftarın diline pelesenk etmiş ve en sevilen oyunculardan biri haline gelmişti.

Yağmurda ‘şampiyonluk’ şarkısı…Yağmurda ‘şampiyonluk’ şarkısı…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.