Mauro Icardi ile Ümit Özat sosyal medya üzerinden atıştı

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, Ümit Özat'a 'Saçlarını sarı-kırmızıya boyatacak mısın?' diye sordu. Özat'tan yanıt geldi: Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin.

Spor 1 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Icardi, 20 golü geçince Ümit Özat'a iddiasını hatırlattı.

Fenerbahçe’nin eski kaptanı yorumcu Ümit Özat, sezon başında Galatasaray’ın transfer ettiği Arjantinli Mauro Icardi için iddialı bir cümle kurdu. Özat, “Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım” dedi. Özellikle ligin ikinci yarısına ağırlığını koyan Icardi, ardı ardına golleri atmaya başladı. Ankaragücü maçı öncesi gol sayısını 19’a çıkardı. Bunun üzerine Özat, 25 Mayıs’ta “Allah’ın varsa 1 gol daha atmazsın” paylaşımını yaptı.

İkinci tura kalmadan bittiİkinci tura kalmadan bitti

Icardi, Ümit Özat’ı dinlemedi

Galatasaray’ın yıldızı Icardi, Ankaragücü maçını da boş geçmedi ve gol sayısını 21’e çıkardı. 30 yaşındaki forvet, sosyal medya hesabından şunları söyledi: “Ümit, sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızılı saçla görmeyi bekliyoruz.”

‘Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin’

Icardi’nin çağrısına cevap veren Ümit Özat şöyle konuştu: “Icardi, öncelikle seni ve şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Hocana ve camiana sorabilirsin, 2001-2007 arasındaki, Ümit Özat’ın kaptanlığındaki Fenerbahçe’ye denk gelseydin ne bu şampiyonluğu yaşardın ne de böyle rahatça gol kralı olurdun. Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin.”

Rekorlarla dolu hikaye, Ankara’da mutlu sonla bittiRekorlarla dolu hikaye, Ankara’da mutlu sonla bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.