Galatasaray’a şampiyon koç

Geçtiğimiz günlerde Andreas Pistiolis ile yollarını ayıran Galatasaray, takımın başına Monaco ile EuroCup ve Fransa Ligi'ni kazanan Karadağlı koç Zvezdan Mitrovic’i getirdi.

Spor 12 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Galatasaray'da erkek basketbol takımı Mitrovic'e emanet.

Yunan çalıştırıcı Andreas Pistiolis’le yolların ayrılmasının ardından kiminle anlaşacağı merak edilen Galatasaray’ın yeni koçu belli oldu. Karadağlı Zvezdan Mitrovic, 2023-24 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’la sözleşme imzaladı. Sezona 28 maçta aldığı 12 galibiyet ve 16 mağlubiyetle devam eden sarı-kırmızılılar Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde play-off mücadelesi veriyor. Kariyerinde son olarak 2020-21 sezonunda Monaco macerası bulunan Mitrovic’le anlaşan Galatasaray söz konusu hedefe Karadağlı koçla ulaşmaya çalışacak.

Galatasaray’da Andreas Pistiolis dönemi sona erdiGalatasaray’da Andreas Pistiolis dönemi sona erdi

Mitrovic, 2021’de Monaco’yla EuroCup zaferi yaşamış ve aynı sene EuroCup’ta yılın koçu seçilmişti. Tecrübeli koçun kariyerinde 1 Fransa Ligi şampiyonluğu, 3 Fransa Lig Kupası ve 3 kez Fransa’da yılın koçu ödülleri bulunuyor.

Euroleague'de Kaunas yolcuları belli oldu... Kural değişmedi: 18'de 18Euroleague’de Kaunas yolcuları belli oldu… Kural değişmedi: 18’de 18

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.